Miért szidják a gyakorisok azokat, akik a szüleiktől anyagi támogatást kaptak, akár ingatlant?
Nyilván kézenfekvő válasz az irigység, de én őszintén nem értem, miért lenne kevesebb az, aki egyszerűen szerencsés volt és a szülei tudták támogatni. De az is feltűnt, hogy ha valaki egyetemre jár és a szülei tartják el, akkor az semmirekellő ingyenélő, holott ha valaki komoly szakot végez, nehéz mellette dolgozni, ha meg valami büfészak, azzal meg nem lehet keresni sokat. Nem mellesleg itt gykn minden második szakra azt mondják, hogy büfészak.
Szóval én komolyan nem értem, hogy egy anoním oldalon miért kell lehordani valakit ezért.
Engem nem érdekel, viszont amikor a másik felvág vele, meg lenézi a másikat, akinek nincs, az gáz.
Exem volt ilyen, kapott a szüleitől egy lakást, egy büdös fillért nem tett bele, de úgy parádézott vele mindig, mint valami uralkodó, és akik albérleteztek, azokat teljesen lenézte.
Hát, nem voltam vele sokáig, mert ez valami rettentően szánalmas.
Úgy látom a kedves proletár válaszoló nagyon magára vette a dolgokat.
Már az elején kijelentette hogy "unja a prolizást" majd végig proli módon, fröcsögve, becsmérelve osztotta az észt és vissza jutottunk ugyanoda, hogy mindenki LÚZER aki nem az ő proletár nézeteit vallja.
Egy szó mint száz, az első kommentekben le lett írva a válasz, egyszerűen sok itt a proli. Ezt tökéletesen alátámasztották kérdésre adott válaszok is... :)
Mehet a lepontozás.
"De ugy latom mar itt az is a gazdagság jelképe ha 2 szobás panelban vagy xDD"
Hát ezaz...
Egyszerűen képtelenek elfogadni, hogy van aki többre vágyis és lehetősége is van többet kérni mint ami nekik megadatott és rögtön nyílik a bicska a zsebükben.
Rögtön fröcsögnek, rögtön lúzereznek, támadnak mindenkit aki egyáltalán többre merészel gondolni, mint ami számukra elérhető.
De most komolyan...
2021 van és még mindig ott tartunk, hogy +1 szoba az a mértéktelen luxus és rongyrázás jelképe számukra... Most erre mit lehet mondani?
45, szerintem senkinek nem volt gondja azzal, hogy valaki palotában lakik. A többség csak azz hiányolja, hogy az igény meg a szükséglet baromira nincs összhangban.
Én pl megtehetem, hogy vegyek, vettem is (illetve vettünk, nyilván a férjemmel) lakást a lányunknak. De reálisan felmérte, mire van szüksége, és annyi elég volt. 1-2 év és családot alapít, nem tervezi, hogy a párja hozzá költözzön be, inkább majd együtt választanak egy nekik megfelelőt. Nem azért, mert igénytelen proli, hanem azért, mert felesleges pénzkidobás egy 80 nm-s lakóparki szuperség, ha úgysincs otthon, csak aludni, mert dolgozik. Így lett egy szuper, tetőtéri, felújított kis lakása, amit fenn tud tartani, rendben tud tartani, nem csak számolgatja a sarkokat. Amúgy Peste, Tűzoltó utca, és jé, még nem ölték meg.
Nem csak azért lakhat valaki kisebb panelben, mert proli, a ti szavaitokkal, hanem azért is, mert józanul felmérve ezt bőven elégnek tartja jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!