Miért szidják a gyakorisok azokat, akik a szüleiktől anyagi támogatást kaptak, akár ingatlant?
Nyilván kézenfekvő válasz az irigység, de én őszintén nem értem, miért lenne kevesebb az, aki egyszerűen szerencsés volt és a szülei tudták támogatni. De az is feltűnt, hogy ha valaki egyetemre jár és a szülei tartják el, akkor az semmirekellő ingyenélő, holott ha valaki komoly szakot végez, nehéz mellette dolgozni, ha meg valami büfészak, azzal meg nem lehet keresni sokat. Nem mellesleg itt gykn minden második szakra azt mondják, hogy büfészak.
Szóval én komolyan nem értem, hogy egy anoním oldalon miért kell lehordani valakit ezért.
Azt a kérdést simán ki lehetett volna írni úgy, hogy a szüleim lakást vennének, de anyu férje szerint felesleges egy drága, elég lenne egy kis panel. Hogyan mondjuk meg, hogy nincs hozzá köze...
De nem. Bele kell keverni a diplomát, a jegyeit, a három budai, új ingatlant, hogy jujjjjpestazciki, hogy a pasi lányával mi van.
Na, prolizhattok tovább. Nektek mindenki az, vagy irigy.
Majd ha fagyik, nem veszed észre, hogy több emberrel beszélgetsz, mégis úgy írod, mintha 1 lenne? Biztos nagy igénye van egy gyári munkásnak, aki hazamegy és alszik, arra kel, hogy hívom hogy 12-znie kéne. Biztos nem elég neki a garzon, amit szintúgy nem tud megvenni :D
Ez a prolizás neg nagyon gáz. Ne égesd már magad tovább
Igen nyilván én égetem magam, csak mert rámutatok, hogy más ember, más igények és a garzonon túl is van élet.
Arról meg nem én tehetek, hogy a viselkedéseket proli.
Ti égetitek saját magatokat azzal, hogy képtelenek vagytok saját magatokon túl látni a világot és képtelenek vagytok elfogadni, hogy másoknak más igényeik vannak. Na ez az ami gáz.
"nem veszed észre, hogy több emberrel beszélgetsz"
Észre vettem, hogy több emberrel beszélgetek, arról nem én tehetek, hogy a másik képtelen értelmezni amit írok :)
Talán azért 36-os, mert az ember magának tanul, nem pedig azért, hogy felvágjon pusztán a jegyeivel, amik nem is minden esetben tükrözik a tényleges tudást és inteligenciát. :)
Azzal pedig csak magadat égeted, hogy retkezed az egész pesti oldalt és olyan marhaságokat böffentesz, hogy Blahán panel (hírből sincs Blahán panel). Jártál már valaha az V. kerületben? Rákospalota (XV.) kertesházas utcáin? A XVI.-ban, amit sokan csak második Budaként hívnak? Ellenben Budán is vannak igencsak lepukkant környékek, az sem csak a Rózsadombból áll, létezik ám Békásmegyer (III.) is. Hagyjuk már az irigyezést meg a látatlanban szarozást, a tulajdon várost sem ismered, amiről okoskodsz. Urizálni próbálsz, tenni az eszed, de csak szekunder szégyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!