Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miert nem érti meg hogy...

Miert nem érti meg hogy szükségem van rá? Ez a szerelem megmenthetné az eletem, senkim nincs 21/L

Figyelt kérdés

Senkim nincs csak ő

De ő nem az enyém

Egyedül vagyok az egész világban

Szüleim sosem voltak

Barátaim sincsenek, akárhány emberrel össze barátkoztam hátha szúrtak ,cserben hagytak, kihasznaltak

Hogy legyek rá hatással hogy osszejojjon velem?

Engem az sem érdekel ha sajnalatbol de legyen velem

Tudom hogy neki is vannak érzései irantam, de azt mondja ő élni akar kapcsolat nélkül

2021. jún. 29. 17:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Jobb lenne, ha belemenne tényleg sajnálatból/ esetleg szórakozásból 1-2 hónapra, pont annyi időre amíg fülig beleszeretsz, majd dobna?

Gondolom utána jönne az öngyilkossággal való fenyegetőzés.

21 éves vagy, nagyon fiatal, találsz ezer olyat aki komoly kapcsolatra vágyik, az ilyet ne is erőltesd mert úgyis te húzod a rövidebbet.

2021. jún. 29. 18:38
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Az, ahogy leírod, ez veszett fejsze nyele. Ez egy visszautasítás volt...

Sajnálom, de továbbra is egyedül kell boldogulnod. Miben segíthetek? Munka, lakhatásod megoldott? Tanulmányok?

2021. jún. 29. 18:45
 13/22 anonim ***** válasza:
86%

Hagyd őt békén, inkább keress minőségi barátokat. Mit szeretsz csinálni? Találj valami hobbit, közösségben végezhetőt, ahol tudsz ismerkedni. (persze, ha van rá igényed)

Nagyon nagyot sérülnél, ha szánalomból összejönne veled és kihasználna. Hidd el, lesz majd, aki igazán szeret. De ahhoz előbb össze kell kapnod magad, mert az önsajnálat nem vonzó.

Nem bántani akarlak, de ez az igazság, amivel nekem is szembe kellett néznem (egy fájdalmas szakítás után)

Szóval hallgass egy hasonló lelkisérültre és találd meg azokat a dolgokat, amik boldoggá teszik az életed. Ne egy másik embertől függj. Előtted az élet.

Kommentelok, ti meg ne bantsatok már. Ha normális körülmények között nőttetek fel és kellő szeretetet kaptatok, akkor fingotok nincs, egy társfüggő ember milyen magányos tud lenni és milyen könnyen csúszik le érzelmileg a béka segge alá.

2021. jún. 29. 18:47
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel,hogy addig rinyálsz ameddig megsajnál..

Tudod mi lesz a vége? Párszor megkefél,terhes leszel,ott hagy vele.

Szedd össze magad.Keress olyat aki viszont szeret,ne csússz a földön olyan után aki nem akar téged felsegíteni.

Neki rád nincs szüksége és joga van NEKI IS az életét úgy élni ahogy ő akarja.

2021. jún. 29. 19:12
 15/22 anonim ***** válasza:
62%

14

Ez a csaj olyan szánalmas, hogy még annak is örülne ha ott hagyná a pasi a gyerekkel, mert legalább lenne élete szerelmétől egy gyereke. :D

2021. jún. 29. 19:23
 16/22 anonim ***** válasza:
91%

Ja aztán bele esne egy hű de nagy depresszióba mert élete szerelme gyereke kiderül,hogy amúgy a reklámokkal ellentétben nem csendben fekszik egész nap,hanem 3 óránként újra és újra el kell látni.

Majd persze sírni és sírni és sírni fog,mert mindent így jelez.

Megbánja az egészet,és itt fog sírni gyakori baba részlegén,hogy megbánta a gyerekvállalást,nem szereti a babát és szedhet-e nyugtatót mellette.

Áh.A legtipikusabb forgató könyvek egyike.(és ezért kerülöm a baba témát itt..)

2021. jún. 29. 19:47
 17/22 A kérdező kommentje:

Mirrt kell bántani?

Tudjátok milyen érzés hogy nincs senkim az egész világon?

Ha valaki kedvesen szól hozzám vagy rám mosolyog a világ legboldogabb embere vagyok mert olyankor már úgy érzem törődnek velem

Es nem mondtam neki ezeket a dolgokat soha mert tudtam hogy sajnalna, csak most amikor már itt a vég és úgy érzem egy kis sajnálattal hátha velem lenne , muszáj mondanom neki ezeket hogy tudja

2021. jún. 30. 02:23
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem sajbalatbol lenne velem csak emiatt jobban afelé húzná a szíve , hogy velem legyen mert tudná hogy szükségem van rá
2021. jún. 30. 02:25
 19/22 anonim ***** válasza:
89%

Nem egyedi a problémád... Sokan vannak olyanok, akiknen sose voltak barátaik, a szüleik elhanyagolták/ akár elhunytak. Ha mindig csak ezeket a problémákat tartod szem előtt, akkor persze hogy meg fogja keseríteni az életed.🤷‍♂️

Tudom hogy közhely, de ne a múltba tekints, hanem a jövőbe. Eddig nem voltak rendes barátaid? Ha ez neked ennyire fontos, akkor tegyél érte hogy legyenek.

Az érzelmi zsarolás pedig nem megoldás arra hogy valakit "felszedj". Ideig-óráig működhet, de a vége úgyis az lesz hogy otthagy, te meg jössz hogy "jajj, megakarokhalni.. Nélküled nincs értelme az életemnem" persze ezzel mahd mégjobban eltaszítod magadtól és vagy te rakod majd helyre a dolgokat a fejedben, vagy a sok aranyos doktorúr bent a pszichiátrián. Nem egyszerűbb lenne még most átgondolni az életed és belátni hogy nem ez a járható út? A 14 éves picsák szokták ezt csinálni, miután otthagyta őket a 20 éves "pasijuk" aki csak képeket akart kicsalni tőlük.

2021. jún. 30. 07:48
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem másoknak kell törődnie veled, hanem magadnak! Ha eléred azt, hogy egyedül is boldog tudsz lenni, akkor fogsz készen állni egy kapcsolatra.

Addig ne is reménykedj egészséges kapcsolatban...

2021. jún. 30. 08:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!