Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miert nem érti meg hogy...

Miert nem érti meg hogy szükségem van rá? Ez a szerelem megmenthetné az eletem, senkim nincs 21/L

Figyelt kérdés

Senkim nincs csak ő

De ő nem az enyém

Egyedül vagyok az egész világban

Szüleim sosem voltak

Barátaim sincsenek, akárhány emberrel össze barátkoztam hátha szúrtak ,cserben hagytak, kihasznaltak

Hogy legyek rá hatással hogy osszejojjon velem?

Engem az sem érdekel ha sajnalatbol de legyen velem

Tudom hogy neki is vannak érzései irantam, de azt mondja ő élni akar kapcsolat nélkül

2021. jún. 29. 17:58
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem huzna feled jobban a szive. Ezeket csak azert gondolod, mert mentalis beteg vagy. Fordulj pszichologushoz, meg inkabb pszichiaterhez, mert neked sztem mar gyogyszeres kezeles kell.
2021. jún. 30. 08:34
 22/22 anonim ***** válasza:

Igen,egy szakember nem ártana.És keress barátokat,keress olyan szerelmet aki viszonozza.

Ez a srác nem akar semmit.Tartsd ezt tiszteletben.

Én sem akarnék problémás nőt mellesleg.

Ne haragudj,de több a károd mint a hasznod,az ilyen ember mint te végtelenül tapadós.Még nem is vagyunk házasok csak pár hete együtt de úgy kezel az ilyen nő mintha friss házasok lennétek.Más női BARÁT kizárva,hogy mered,minden kolléga biztos ágypartner vagy annak szeretném betudni,haverokkal sehová mert tuti nincs jobb dolgunk mint valahol csajozni,senkivel az égadta világon ne foglalkozzak csak veled mert neked kötődési gondjaid,szeretet hiányod és senki másod nincs.

Neem,jó messzire.Kicsit old meg a mentális gondjaid mielőtt párkapcsolatot kezdenél,mert a sosem akart veled lenninél ezerszer rosszabb az elhagyott a problémáid miatt sztori

2021. jún. 30. 23:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!