Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miert nem érti meg hogy...

Miert nem érti meg hogy szükségem van rá? Ez a szerelem megmenthetné az eletem, senkim nincs 21/L

Figyelt kérdés

Senkim nincs csak ő

De ő nem az enyém

Egyedül vagyok az egész világban

Szüleim sosem voltak

Barátaim sincsenek, akárhány emberrel össze barátkoztam hátha szúrtak ,cserben hagytak, kihasznaltak

Hogy legyek rá hatással hogy osszejojjon velem?

Engem az sem érdekel ha sajnalatbol de legyen velem

Tudom hogy neki is vannak érzései irantam, de azt mondja ő élni akar kapcsolat nélkül

2021. jún. 29. 17:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
98%
Hagyd békén.
2021. jún. 29. 18:03
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Te miért nem érted meg, ha neki nincs szüksége rád?
2021. jún. 29. 18:03
 3/22 anonim ***** válasza:
90%
Drámakirálynő
2021. jún. 29. 18:05
 4/22 anonim ***** válasza:
83%
Ó jaj🤦‍♂️
2021. jún. 29. 18:05
 5/22 anonim ***** válasza:
91%
Most mit írjak, őszintén? Azt amit mindenki gondol, hogy szánalmas vagy? 21 éves felnőtt nő vagy. Ideje megtanulni egyedül is elleni, és tovább állni onnan, ahol nem kellesz. Ezer ember lesz még akit szerethetsz. Gondolkozz, ne legyél buta.
2021. jún. 29. 18:09
 6/22 anonim ***** válasza:
91%

Hát figyi, nekem senkim nincs, és egyszerűen szükségem van rád. Összejönnél velem? Az sem érdekel ha sajnálatból, de legyél velem!

Na mit gondolsz?

2021. jún. 29. 18:09
 7/22 anonim ***** válasza:
92%
Velem is gyere már össze légyszi, ne csak hatossal. :(
2021. jún. 29. 18:11
 8/22 anonim ***** válasza:
84%

Ne haragudj, én értem, hogy nehéz volt így felnőni család nélkül, és nem kaptál elég szeretetet, de ezzel a felfogással nem lesz egy tartós kapcsolatod sem, és egyedül fogsz maradni.

Nem tarthatod magad mellett azt, aki nem akar veled lenni, csak mert te ezt szeretnéd. Ez önzőség. Te nem is szereted őt, neked csak kell valaki, hogy ne maradj egyedül. Szerinted ez nem önző dolog?

Ilyen helyzetből szoktak jönni a zsarolások, aminek úgy is az a vége, hogy a másik fél lelép majd egy idő után, és a saját idődet is elfecséreled.

Nézz magadba, és keress valakit, aki tenyleg veled akar lenni, de ne erőtesd magad rá senkire.

Ha depressziós vagy, akkor pedig menj inkább pszichológus.

Ez nagyon nem normális.

2021. jún. 29. 18:28
 9/22 anonim ***** válasza:
96%
Az első négy sor olyan, mint egy vers. Ha nem jön össze a dolog a sráccal, kezdj el írni. 😉 De komolyan: kényszeríteni nem lehet, biztos találsz majd olyan fiút, aki szeret és megbecsül.
2021. jún. 29. 18:30
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolatban amúgy sem a másik feladata se téged megmenteni, se téged boldoggá tenni.

Ha így állsz hozzá, akkor sosem leszel boldog, mert mindig a masiktól várod majd a pozitív visszacsatolásokat, miközben te magad belül üres vagy.

Ha jót akarsz magadnak, tanuld meg magadat megszeretni, majd a másik embert, úgy, hogy nem csak a saját érdekeid nézed.

2021. jún. 29. 18:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!