Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi az életfilozófiád? Mi...

Mi az életfilozófiád? Mi alapján éled az életed? Kik voltak azok akik leginkább hatottak rád életed során az életfelfogásod alakításában?

Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 12:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Arnold Schwarzenegger.
2021. jún. 27. 17:07
 12/27 anonim ***** válasza:

Szakmai sikerek, jó vezetőnek lenni, karrier és az ezért kapott pénz.

A pénzből pedig olyan dolgok finanszírozása amik boldoggá tesznek (Komoly műszaki tartalommal épült ház, hobbiautók, jó kaják stb)

2021. jún. 27. 17:35
 13/27 A kérdező kommentje:
szval neked a munka illetve a munka után kapott pénz a legfontosabb amit önmagadra tudsz elkölteni?
2021. jún. 27. 17:53
 14/27 anonim ***** válasza:

Hát ennél egyértelműbben nehéz lenne leírni...

2021. jún. 27. 17:56
 15/27 anonim ***** válasza:

Ha padlón vagy, legalább szedj fel onnan valamit.

És ez mindig igaz volt rám.

2021. jún. 27. 20:53
 16/27 anonim ***** válasza:
51%
Én egy rendes nihilista vagyok aki a játék elmélet szerint éli az életét. Ami azt jelenti, hogy ha tehetem mindenkinek segítek de ezt puszta számító önzés ből teszem, mert tudom hogy így vagy úgy az illető meg fogja találni. Ha meg nem viszonozza akkor el engedem a kapcsolatot. Ha látom hogy az illető viszonozza akkor viszont tovább is segítenek neki. Ez egy win win szituáció amíg találtok olyan embereket akik kel ez kölcsönösen működik. Általában több ilyen van. Viszont ha valaki nem viszonozza de hosszabb ideig együtt kell együtt működni akkor át megyek kő kemény liberális kapitalista módba ami azt jelenti, hogy azt tesz amit akar hiába látom hogy az nem jó neki nem szólok, ha az előre menetelemben az kell hogy őt átlépjem akkor hobozás nélkül megteszem.
2021. jún. 27. 21:12
 17/27 A kérdező kommentje:
Ilyeneket varok mint amit a 17es irt, kosz!
2021. jún. 28. 05:00
 18/27 anonim ***** válasza:
Ha mindig a dolgok rossz oldalát nézem és felkészülök a legrosszabb eshetőségekre, nem érhet csalódás, maximum pozitív csalódás.
2021. jún. 28. 06:11
 19/27 A kérdező kommentje:
milyen éredekes hogy egyes-egyedül a 17-es válaszolt normálisan a kérdésre és CSAK őt pontozta le a gyks közösség
2021. jún. 28. 14:30
 20/27 anonim ***** válasza:
93%

#19: milyen érdekes, hogy csak azzal a válasszal vagy elégedett ami valami maníros semmi, ami nem illik a te értékrendedbe azt ignoráltad...

Egyébként én pont nem pontoztam le.

2021. jún. 29. 07:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!