Mi az életfilozófiád? Mi alapján éled az életed? Kik voltak azok akik leginkább hatottak rád életed során az életfelfogásod alakításában?
Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 12:36
1/27 anonim válasza:
Sajnos most már semmi,tenni kéne valamit hogy ez ne így legyen.
4/27 anonim válasza:
Mindig önmagamat kell adnom és ném keresztény beütés is van bennem, mert egykor az voltam, de ma már nem(jehovás).
5/27 anonim válasza:
Én az "élni és élve hagyni" elv híve vagyok, szóval amíg nekem nem árt valaki, addig felőlem azt csinál, amit akar, illetve próbálok én magam is a lehető legkisebb problémát okozni másoknak. Már nem emlékszem, pontosan mikor, hol találkoztam először ezzel az életfelfogással, vagy hogy kik gyakoroltak rám hatást ilyen téren, mert hosszú évek folyamata volt, amíg kialakult nálam ez a dolog 😁
6/27 anonim válasza:
Nincs kifejezett, kimondott filozófiám, nincs rá szükségem. Tudom mi fontos nekem, azért dolgozom, arra fordítok energiát, pénzt (na meg amire muszáj)
7/27 anonim válasza:
Sok életfilozófiám van, egymással párhauzamosan és ráépülve. Hosszú lenne elmagyarázni és nem is biztos, hogy mind eszembe jutna.
8/27 A kérdező kommentje:
6os mi a fontos neked?
2021. jún. 27. 14:54
9/27 A kérdező kommentje:
ez a mi a fontos neked kérdésem mindenkire vonatkozik mert tuljadonképpen a kérdésre senki nem válaszolt...
2021. jún. 27. 15:11
10/27 anonim válasza:
Az önmagamat adás. Soha ne cselekedjek ellentétesen avval amit érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!