Mi volt a legviccesebb dolog ami eletetek soran valaha tortent veletek?
Még 2. osztályban nagyon kellett pisilne. A tanár szigorúbb nőci volt és nem mertem kikéretőzni. És hát ugye be is hugyoztam. De ez még hagyján,a szék is átázott😃
Aztán ez a napokban történt,szintén hugyos sztori😂.
Jöttem haza gyalog és rámjött az inger.
Mondom kibírom hazáig.
Aztan ez eeősödött,mondtam hogy jó,ugyse bírom ki,a sarkon majd elnegedem magamat.
Aztan végül kibírtam a kapuig.
Ott aztán elengedtem magamat😃
Nem számítottam rá,de a nadragom jó háromnegyede csupa húgy volt és még a csizmám is húgyos lett...csak úgy tocsogtam a húgyomban😂😂
Ezt még gyors elmesélem.
Wellnessben voltunk a családdal.
Reggeliztünk és valami nagyon meghajtotta a hasamat.
Gyors felszaladtama szobánkig,ami természetesen a világ végén volt.
Így mi sem természtes,hogy befostam.
Ez még oké,de gyors berontottam a szobánkban és fürdőszobába és annyit forgólodtam,hogy a fal is szaros lett😂😂 Igen...😂
Aztán pont akkor is kérdezte meg a takarító,hogy kérünk e szobatakarítást.
Elfogadtam volna,de nem hinném hogy egy rossz szó nélkül is picolta volna le a fostos falat😂
Hát van 2 is, amin úgy mai napig fogom a fejem:D
Az első nem olyan vészes de azért eléggé megnevettet most is:)) Amikor még nem kertesházban laktunk, olyan 5 éves lehettem, imádtam a buborékfújót, és egyszer leöntöttem vele egy öreg nénit a 7edik emeletről. Hát gondolhatjátok, mit szólsz szegény 😂
Aztán a másik, életem sztorija, ami számomra inkább ciki mint vicces.
Minden nyáron elmentünk tóra, ahol eltöltöttünk a családdal egy hétvégét. Pont megvolt és hát rengeteg ember vett körül, ott volt velünk a szomszéd család is, a fiú iszonyat helyes volt, nagyon tetszett mindig lestem :)) Hát nem meglátta ahogy átáztam.. Halálra pirultam, csak nézte, hogy az mi? De persze nem volt hülye, tudta mi az, csak hát nyílván muszáj volt a tudtomra adja. De nem volt bunkó, nem árulta el senkinek, pedig abban a korban voltunk, amikor a fiúk még szoktak röhögni ezen. :D Innen is hálás vagyok ezért neki, bár mar szétválasztott minket az élet és nem is hallottam róla már pár éve:)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!