Mivel vágtak át legjobban az eddigi életed során? Hogyan kezelted?
Azzal, hogy szerencsejátékkal lehet nyerni - belátható időn belül, és szabad szemmel is látható, hasznosítható összeget.
Ivással. Hogy legalább a tüneteket kezeljem, ha megszüntetni úgy sem tudom azt, hogy a hatalom hülyének nézi az embereket, és végletekig kihasználja őket. Mind rabszolgák vagyunk.
Szeretne egy normális kapcsolatot ezért lassan akar haladni.
10 napra rá már talált mást :3 xD
Amúgy nem értettem egy fizetős dologhoz fiatal koromba és segítséget kértem, végül egy nagyobb csomagot fizettem ki mert nem a megbeszélt kódot adták meg. Ilyenekre azért már jóval jobban figyelek :D
Amíg pénzről van szó nem problémázok hisz az csak papír. Ha lelki dolgokról van szó akkor szarul, de tudom, hogy úgy is elmúlik nemsokára így nem törődöm vele.
Én is a bankoknál vagyok elakadva teljesen jogos amit a 2-es írt,nálunk is hasonló probléma van..undorítóak,legszívesebben kinyírnám az összes k..ög bankárt.
Amúgy meg magánéletben szoktam legjobban megszívatni..egy hülye k.v.a már az első randin megcsalt :D és még tudnék mesélni.
Munkával, évekkel ezelőtt. Pályakezdő voltam, és még nem ismertem a trükkös megfogalmazásokat. Úgy hirdették, hogy összetett irodai feladatra keresnek embert. Gondoltam, talán szerződéskezelés, ügyfélszolgálat, adatrögzítés és hasonlók. Hát, nem. Egy mindenféle csúcsszuper háztartási eszközök értékesítésével foglalkozó cég keresett "munkatársakat" arra a célra, hogy saját költségen (!) hívogasson random embereket, és próbáljon velük időpontot egyeztetni egy kihagyhatatlan bemutatóra...
Tanulópénznek vettem a rájuk szánt időt.
Azt mondják, hogy ha egyszer átvernek az az ő hibájuk, ha viszont másodszor is, az már az enyém. Attól fogva résen voltam, és találtam is munkát egy normális helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!