Utcai verekedés során hol sérül meg legjobban az ember?
Figyelt kérdés
Utcai verekedésben alkalmazott technikáktól hol érheti komolyabb sérülés a bántalmazottat? Fej, nyak, kar, láb, nemi szerv, hát, mell, has?2018. szept. 4. 21:01
1/6 anonim válasza:
Az ellenfelektől függ.
Gyakori a fej, mellkas, borda, hasi sérülések.
2/6 anonim válasza:
Engem és a testvéremet már támadtak meg parkolóban rablási céllal. Két drogos c... jött nekünk, az egyiknél vasrúd volt, a testvéremet a nagyobbik állcsúcson vágta, mielőtt ki tudott volna széllni a kocsiból, engem úgy találtak el, hogy lerepült a sapkám. Miután ki tudtunk szállni a testvérem lezúzta a vasrudas k@csögöt, én a soványabbat intéztem el félkörös rúgásokkal, annyira távol tudtam magam tartani a rúgásokkal, hogy nem tudott megütni és közben üvöltöttem, ahogy csak tudtam, lezúztuk őket, elmenekültek, az a szerencse, hogy nem késsel támadtak, akkor nem tudom mitévők lettünk volna. Az sokat segített, hogy 2 m magas vagyok, így távol tudtam tartani rúgásokkal a támadót. A legfontosabb, hogy mindig védje a feji, nyaki részt az ember és legyen meg a rúgástávolság, ha lehet el kell futni, a támadás után felgutottam az útra és egy idős hűzaspárt leintettem, hogy hívják a zsarukat.
3/6 A kérdező kommentje:
azta :o #2-es ez nagyon ijesztő még belegondolni is :o
2018. szept. 4. 21:21
5/6 anonim válasza:
3-es vagyok, nagyon váratlanul történt, szinte másodpercek alatt lezajlott, olyan ösztönösen cselekdtem, mint még soha, ez volt az elős "utcai" harcom. Az üvöltéstől kb fél napig nem volt hangom, úgy berekedtem, kb fél óráig remegtem az idegtől. Valóban félelmetes volt, de csak addig féltem, míg ki nem tudzunk szállni a kocsiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!