Miért küzdöttél meg a legjobban életes során?
Figyelt kérdés
Sikerült elérned? Elégedett voltál, vagy csalódott?2020. febr. 25. 13:29
1/11 anonim válasza:
Amit elèrtem, hogy munkatársamat elindították az útján.
2/11 anonim válasza:
Masszív hasmenéses időszakban a záróizmaimmal mire eljutottam a wc-ig.
3/11 anonim válasza:
Szinte önerőből legyőztem a szorongásos hipochondriámat azzal, hogy felismertem: a kritikusan alacsony önbecsülés az oka, és elkezdtem azt fejleszteni.
4/11 anonim válasza:
Ne nèzzek a munkahelyen felnőtt tartalmakat.
5/11 anonim válasza:
Ezeket a válaszokat agyhalottak írták? Borzalom, hogy nem lehet egy kérdést kiírni, mert fogyatékosok válaszolnak.
7/11 anonim válasza:
Az életemért 3x is. Elégedett vagyok, mivel írok, ez azt bizonyítja, hogy sikerült.
8/11 anonim válasza:
Először a családban amikor súlyos beteg volt, hogy el ne veszítsem az ép eszem a rettenetes teher alatt. Legközelebb amíg megszereztem a diplomámat, és a fele a tantárgyaknak nekem megterhelő volt, de tíz körömmel átkapartam magam a vizsgákon. Harmadszor ismét egy közeli családtag súlyos betegségével harcolva, éjjel-nappal ápolva, míg meg nem halt.
9/11 anonim válasza:
Hogy elfogadjanak.. még nem sikerült 16l
10/11 anonim válasza:
Az orvosi diplomámért. Még van hátra pár év, de úgy néz ki, hogy a nehezén túl vagyok. Már most is elégedett és büszke vagyok, amiért nagy valószínűséggel csúszás nélkül sikerülni fog az egyetem, mert a kezdetektől ez az egyetlenegy célom volt és kőkeményen tanultam, hogy sikerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!