Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Köteles vagyok az igazoltatás...

Köteles vagyok az igazoltatás során a rendőrnek válaszolni?

Figyelt kérdés
Tegnap jöttem haza 19:30 felé. A rendőr megállít, kéri a személyim, eddig a szokásos. Ezutan elkezdett kérdezősködni, de eszméletlen sok mindent. Hova megyek, kihez, mikor, mikor jovok haza. Ilyenkor mondhatom h elnezest biztosur, de nem szeretnek valaszolni?
2021. ápr. 2. 15:26
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem nem, de ha nincs vaj a füled mögött egyszerűbb válaszolni.

Én is jártam hasonlóan, autóval igazoltatott, addig tett fel hasonló kérdéseket. Én válaszoltam, hogy hazafele tartunk a Balatonról. Haza? Hol van az a haza? Már csak pár utca innen. Miután mindent rendben talált az iratokkal jó utat kívánt és mehettünk tovább. Az utas társaim egyike is fellázadt, hogy miért válaszolok, mi köze hozzá? Szerintem viszont csak csevegett amíg a társa iratokat ellenőrzött és titok sem volt benne hova megyünk.

2021. ápr. 2. 15:35
 2/10 anonim ***** válasza:
65%

1

Ilyenkor a rendor a reakcioidat ellenorzi. Ha kiszimatolja, hogy feszult vagy, akkor at is nezi a kocsit. Legalabbis itt, USA-ben ezt csinaljak. Azt is nezi, hogy mennyire hiheto a szoveged.

2021. ápr. 2. 15:48
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Fél 8-ig túl sok köze nincs hozzá. Az már más kérdés, hogy jobban jársz, ha válaszolsz.
2021. ápr. 2. 15:54
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
Vagyis 8-ig.
2021. ápr. 2. 15:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
2-es, vagyis ha minden rendben, akkor tényleg egyszerűbb válaszolni. Amíg nem csinálsz semmi törvénytelent, és nincs dolgod velük én nem gondolom, hogy ellenségként kellene rájuk tekinteni. Csak egy ember, aki végzi a munkáját, most igazoltatnia kell, hát azt csinálja.
2021. ápr. 2. 15:57
 6/10 anonim ***** válasza:
85%

5

Pontosan. Sokan panaszkodnak a rendorokre, en sem kedvelem oket, de nem igazan talalkoztam meg olyannal, akik igazsagtalanok lettek volna.

2021. ápr. 2. 15:58
 7/10 Fsms ***** válasza:
28%

Nem. Ha nincs bűncselekmény, szabálysértés nem tartozik rá. Belenézhetnek a csomagtartóba etc. Ezentúl semmi.

Igazoltatásba a kérdezősködés nem tartozik bele. Azt kihallgatásának hívják.

2021. ápr. 2. 16:11
 8/10 anonim ***** válasza:
85%

Azert beszelget a rendor,mert figyeli,h tudsz-e ertelmes osszefuggo mondatkkat alkotni,beszamithato vagy-e.

A csevegeskor meglatszik,ha ittal vagy kabszereztel. A reakcioidodet is vizsgalja.

En se birom a sunoket. De a kocsiban ulotol tuti ezert kerdez ennyit.

Igazabol ezek a legdiplomatikusabb kerdesek. Ennel csak gazabbakat kerdezhetne.

2021. ápr. 2. 17:52
 9/10 anonim ***** válasza:
63%
Jobb, ha nem az ő fantáziájára bízod a válaszokat, mert el tud intézni akár egy egész estét felölelő elfoglaltságot is, ha észreveszi, hogy direkt szemétkedsz vele. Addig jó, amíg nem hozod ki belőle az ízig-vérig szabályos közeget! Végzi munkáját, amelyből a legjobban akkor jössz ki, ha normálisan válaszolsz a kérdéseire. Nyilván nem az fogja érdekelni, hogy melyik pózt szereted otthon a feleségeddel!...
2021. ápr. 2. 21:09
 10/10 anonim ***** válasza:
82%
Nézd, nekem még soha sem volt jó tapasztalatom rendőrrel és azt tanácsolnám, fölöslegesen ne izmozz velük, te fogod a rövidebbet húzni... Bennem is mindig felmegy a pumpa, de csak engedd el a dolgot, essetek rajta minél gyorabban túl, legalább te ne csinálj belőle nagyobb ügyet, mint ami...
2021. ápr. 3. 05:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!