Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megelőzhető lehetett volna a...

Megelőzhető lehetett volna a szegedi kettős gyilkosság?

Figyelt kérdés

Egy okos, gazdag gyógyszerész férfi megölte a reménytelen szerelmét és annak párját szombat este.

A férfi szándékosan a szomszédba költözött,hogy láthassa plátói szerelmét, majd kivégezte mindkettőt.

A nőt még meg is erőszakolta.:/

Ennyire be lehet kattani a reménytelen szerelembe?

Nekem is voltak plátói szerelmeim, mégsem tennék ilyet. Sőt tuti nem költöznék a szomszédba.

A gyilkosnak szép élete lehetett volna. Még a doktorija is megvolt, amit rohadt nehéz megszerezni. Pénz is volt, szerintem nem nézett ki rosszul sem, mégis agyilag ezek szerint nem volt normális.

Szerintetek?

Mindenesetre nyugodjon békében mindhárom fiatal!

2021. jún. 22. 13:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
62%
Én az elkövetőt is ugyanúgy sajnálom, rettenetes hogy a viszonzatlan szerelem mit tud kihozni egy emberből
2021. júl. 3. 18:11
 72/81 A kérdező kommentje:
Tudom.:/
2021. júl. 3. 18:18
 73/81 anonim ***** válasza:
38%
Jaj 71-es hagyjad már ezt a mosdató agyrémet! A pár ártatlan volt, a csávó meg egy birtoklásmániás szemétláda! Kezeltette volna magát, lett volna rá pénze... Ne nyugodjon békében!
2021. júl. 3. 18:45
 74/81 A kérdező kommentje:

Dani ha még élne, biztos nem menne orvoshoz...

Ne kérdezd miért. Nincs önkritikája.

2021. júl. 3. 18:48
 75/81 anonim ***** válasza:
64%
Bocsi, írásban nem megy át annyira, úgy értettem, hogy felszólító módban kezeltette volna magát, csak lemaradt a felkiáltójel, mivel pénze lett volna rá. Csak a hajam tépem ezektől az elkövetőket mosdató nyálas szövegektől. Ő választotta, hogy így fog cselekedni, nincs rajta mit sajnálni, csak a páron... Mondjuk nem csodálkozom, áldozathibáztató társadalomban élünk, ahol hamarabb kezdik el nyalogatni az elkövetőt bizonyos hibbant egyedek.
2021. júl. 3. 18:58
 76/81 A kérdező kommentje:

Tudom mit érezhetett, őrjítő, pusztító féltékenységet, ráadásul a hatalmasra nőtt egója még meg is sérült.

Egyszerűen nem tudta irányítani ami benne volt. Szörnyű.

Ezért mondom, lehet kegyetlenül hangzik, de kezdhette volna magával is a gyilkolászást. :/

Ezen már orvos se segít...bár a remény hal meg utoljára, esetünkben már az is meghalt.

2021. júl. 3. 20:43
 77/81 anonim ***** válasza:
2021. aug. 13. 02:26
 78/81 anonim ***** válasza:
Miért lenne már a pár a pokolban? Eszeden vagy? Na mert te aztán felettébb bűntelen vagy 78-as ennyi rosszindulattal magadban!
2021. aug. 14. 13:35
 79/81 A kérdező kommentje:
Néhány választ törölt szerencsére a moderátor!
2021. aug. 14. 23:15
 80/81 anonim ***** válasza:
Ennek örülök!
2021. aug. 14. 23:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!