Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megelőzhető lehetett volna a...

Megelőzhető lehetett volna a szegedi kettős gyilkosság?

Figyelt kérdés

Egy okos, gazdag gyógyszerész férfi megölte a reménytelen szerelmét és annak párját szombat este.

A férfi szándékosan a szomszédba költözött,hogy láthassa plátói szerelmét, majd kivégezte mindkettőt.

A nőt még meg is erőszakolta.:/

Ennyire be lehet kattani a reménytelen szerelembe?

Nekem is voltak plátói szerelmeim, mégsem tennék ilyet. Sőt tuti nem költöznék a szomszédba.

A gyilkosnak szép élete lehetett volna. Még a doktorija is megvolt, amit rohadt nehéz megszerezni. Pénz is volt, szerintem nem nézett ki rosszul sem, mégis agyilag ezek szerint nem volt normális.

Szerintetek?

Mindenesetre nyugodjon békében mindhárom fiatal!

2021. jún. 22. 13:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
50%
Nem érted 37-es. Nem azt mondtam, hogy a csaj részéről lett volna kivédhető. Azok részéről lett volna kivédhető, akik ekkora ganét neveltek a kölkükből. Aki fiatal felnőttként nem tud egy szakítást ennyire feldolgozni, az egy kötözni való idióta. A szülők tudták volna ezt az egészet jó eséllyel megakadályozni, hogy ne úgy neveljék, hogy ez a barom azt higgye, ő a világ közepe, neki van joga döntenie életről és halálról, pusztán azért, mert kosarat kapott. És most ne jöjjünk azzal, hogy jaj, lehet, hogy a szülők nem láttak semmit. Ők nevelték, gondolom mindent megkapott, mindenkit az ujja köré csavart, azt hitte hát, hogy embereket is birtokolhat. Lehet, hogy jól tanult, és volt pénz a taníttatására, attól még a személyisége gusztustalanul egocentrikus volt.
2021. jún. 22. 14:30
 42/81 anonim ***** válasza:
98%

41, nekem egy volt kolléganőm fia csinált ilyent, bár ő "csak" a lányt ölte meg.

Egy teljesen normális, háromgyerekes család, oké, diplomás szülők, de semmi extra, három, elitgiminek mndott iskolában tanuló gyerek.

Amikor az első hírek megjöttek, hogy a suliból valaki gyilkolt, az elsők közt zártuk ki a srácot. Nem nevelték úgy, hogy ő a világ közepe, azóta is értetlenül állunk a dolog felett :(

2021. jún. 22. 14:32
 43/81 anonim ***** válasza:
86%

Nem lehet mindent a szülőkre kenni, mert a gyereknek egy idő után felelősséget kell vállalnia az életéért. A szülőnek ehhez semmi köze. Sőt, itt a gyakorin az a legfőbb irányvonal, hogy a szülő ne avatkozzon bele a gyereke szerelmi életébe semmilyen formában. Most meg a szülő a hibás azért, mert egy felnőtt elmebeteg gyilkolt? Ezzel az erővel a környezete is hibás, mert nem vettek észre semmit. A tanárai is hibásak, mert nem látták ezt előre. Hagyjuk már.

Nem a szülő mindenért a felelős, amit a felnőtt gyereke elkövet.

2021. jún. 22. 14:33
 44/81 anonim ***** válasza:
97%
Az a baj, hogy él az emberekben az az ostoba sztereotípia, hogy jaj, hát a diploma meg az elitsulik. Nem, ez nem jelent semmit, sőt. Ugyanolyan emberek, mint bárki más, nem járnak senki felett 10 centivel. A nevelésbe meg nem látunk bele, ahogy az se rögtön levágós egy emberen, hogy mennyire egocentrikus. Ha van egy kis esze akkor nyilván nem hangoztatta magáról. Mindig vannak jelek, max. az ember nem gondol bele pont az ilyen sztereotípiák miatt, mint a diplomás lét, vagy a másik kedvencem, az "olyan csendes volt".
2021. jún. 22. 14:35
 45/81 anonim ***** válasza:
29%
Nem azt mondom, hogy a szülők a hibásak 100%-ban, de az ő nevelésük. A srác döntése, de normális nevelés mellett kétlem, hogy valaki ekkora egoistává alakuljon.
2021. jún. 22. 14:37
 46/81 anonim ***** válasza:
84%
Ez megint csak feltételezés. Az elmebetegségen nem változtat semmilyen nevelés.
2021. jún. 22. 14:38
 47/81 anonim ***** válasza:
78%
Pedig mindíg előre köszönt.
2021. jún. 22. 14:38
 48/81 anonim ***** válasza:
34%
Jaj 46., dehogynem... Szeretik az emberek azt hinni, hogy jó családokban egyszer csak sajnos születik egy ilyen, senki nem tehet semmiről, de valami hatására ez az idióta azt hitte, neki joga van életről és halálról dönteni. Kizártnak tartom, hogy csak úgy a nagy büdös semmitől ekkora egomán lett belőle.
2021. jún. 22. 14:40
 49/81 anonim ***** válasza:
24%
Én csak annyit írtam, hogy feltételezés azon információk alapján, amit a bulvárlapok csepegtetnek. Értelmetlen. Lehetett a hibás a nővére is, aki egész gyerekkorában verte és aki miatt nőgyűlölő lett.
2021. jún. 22. 14:42
 50/81 anonim ***** válasza:
38%
A srác döntése volt, nyilván ő ezért az egyedüli bűnös. Én csak arról írtam, hogy távolabbról nézve azért az is hibázott hatalmasat, aki ilyennek nevelte. Mindig vannak jelek. Max. a környezet nem akarja észrevenni, mert jaj, diplomások / elistulisok / gazdagok / olyancsendesvolt / mindigköszönt, stb.
2021. jún. 22. 14:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!