Megelőzhető lehetett volna a szegedi kettős gyilkosság?
Egy okos, gazdag gyógyszerész férfi megölte a reménytelen szerelmét és annak párját szombat este.
A férfi szándékosan a szomszédba költözött,hogy láthassa plátói szerelmét, majd kivégezte mindkettőt.
A nőt még meg is erőszakolta.:/
Ennyire be lehet kattani a reménytelen szerelembe?
Nekem is voltak plátói szerelmeim, mégsem tennék ilyet. Sőt tuti nem költöznék a szomszédba.
A gyilkosnak szép élete lehetett volna. Még a doktorija is megvolt, amit rohadt nehéz megszerezni. Pénz is volt, szerintem nem nézett ki rosszul sem, mégis agyilag ezek szerint nem volt normális.
Szerintetek?
Mindenesetre nyugodjon békében mindhárom fiatal!
41, nekem egy volt kolléganőm fia csinált ilyent, bár ő "csak" a lányt ölte meg.
Egy teljesen normális, háromgyerekes család, oké, diplomás szülők, de semmi extra, három, elitgiminek mndott iskolában tanuló gyerek.
Amikor az első hírek megjöttek, hogy a suliból valaki gyilkolt, az elsők közt zártuk ki a srácot. Nem nevelték úgy, hogy ő a világ közepe, azóta is értetlenül állunk a dolog felett :(
Nem lehet mindent a szülőkre kenni, mert a gyereknek egy idő után felelősséget kell vállalnia az életéért. A szülőnek ehhez semmi köze. Sőt, itt a gyakorin az a legfőbb irányvonal, hogy a szülő ne avatkozzon bele a gyereke szerelmi életébe semmilyen formában. Most meg a szülő a hibás azért, mert egy felnőtt elmebeteg gyilkolt? Ezzel az erővel a környezete is hibás, mert nem vettek észre semmit. A tanárai is hibásak, mert nem látták ezt előre. Hagyjuk már.
Nem a szülő mindenért a felelős, amit a felnőtt gyereke elkövet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!