Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megelőzhető lehetett volna a...

Megelőzhető lehetett volna a szegedi kettős gyilkosság?

Figyelt kérdés

Egy okos, gazdag gyógyszerész férfi megölte a reménytelen szerelmét és annak párját szombat este.

A férfi szándékosan a szomszédba költözött,hogy láthassa plátói szerelmét, majd kivégezte mindkettőt.

A nőt még meg is erőszakolta.:/

Ennyire be lehet kattani a reménytelen szerelembe?

Nekem is voltak plátói szerelmeim, mégsem tennék ilyet. Sőt tuti nem költöznék a szomszédba.

A gyilkosnak szép élete lehetett volna. Még a doktorija is megvolt, amit rohadt nehéz megszerezni. Pénz is volt, szerintem nem nézett ki rosszul sem, mégis agyilag ezek szerint nem volt normális.

Szerintetek?

Mindenesetre nyugodjon békében mindhárom fiatal!

2021. jún. 22. 13:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
68%

19

A rendőrség ezt állapította meg, maradjunk ennyiben.

2021. jún. 22. 13:54
 22/81 A kérdező kommentje:
Lehet megölték.
2021. jún. 22. 13:54
 23/81 A kérdező kommentje:

Egyébként én is hülye vagyok. Ilyet írni egy gyilkosnak, hogy nyugodjon békében.

Ha az én családtagomat, szerettemet ölné meg valaki és lelőném az elkövetőt.

2021. jún. 22. 13:56
 24/81 A kérdező kommentje:
*én
2021. jún. 22. 13:57
 25/81 anonim ***** válasza:
44%
Én azért hiszek abban, hogy megelőzhetőek az ilyenek, de minimum csökkenthetőek a számuk az ilyen gyilkosságoknak. A hatóságok ne csak akkor lépjenek, mikor már vér folyik, a nők tanulják meg, hogy ilyen alakokkal szóba se álljanak, a gazdag hülyegyerekek meg tanulják meg, hogy az élet nem úgy működik, hogy mindent megkaphatnak, még embereket is. Normálisabb, tudatos életre nevelő szülők kellenének, nem csak megcsinálni és pénzelni kell azt a gyereket.
2021. jún. 22. 13:58
 26/81 A kérdező kommentje:
Igen!!!
2021. jún. 22. 13:59
 27/81 anonim ***** válasza:
98%

25

Jó csak Magyarországon élünk. Itt eleve nem léteznek mentális betegségek, mindenki boldog. Ha gazdagék pistikéje összeveri meg megerőszakolja a csaját az tök oké egy kis pénzzel elsimítják és minden megy tovább.

2021. jún. 22. 14:01
 28/81 anonim ***** válasza:
56%
Tisztában vagyok vele, ezért kellene több tudatos ember, és változnia a társadalomnak. Engem eleve úgy neveltek, hogy ilyen idiótákkal szóba se álljak, vagy ha megtörtént a baj, tudjak segítséget kérni. Tele van az ország elkényeztetett, nemet sosem halló hülyegyerekekkel, akiket aztán mikor megérint a vlós élet, akkor ilyeneket művelnek, mert mi az már, hogy nekik, az atyaúristennek nemet mondtak. Vannak azért Magyarországon is tudatosan élő emberek, nem mindenki ilyen agyi zakkant.
2021. jún. 22. 14:06
 29/81 anonim ***** válasza:
42%
Híradó szerint előtte két évig jártak.
2021. jún. 22. 14:06
 30/81 anonim ***** válasza:
89%
Az sem ok erre a viselkedésre.
2021. jún. 22. 14:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!