Az Amerikamániát idővel kinövik?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm, most lett ilyen "Amerikamániás". Hiába magyarázom neki, hogy az EU, majdnem mindenben jobb, de ő akkor is csak Amerika úgy Amerika így. Ezt idővel kinövik vagy megunják az emberek?2021. máj. 31. 15:50
2/23 anonim válasza:
Miért, te kinövöd az "EUmániát"? Máshogy gondolkoztok a témáról, ennyi, fogadd el. (Kivéve ha ő is piszkál téged, akkor hajrá, megérdemlitek egymást :D )
3/23 A kérdező kommentje:
2, nem, csak elkezdte nekem mondani a mondókáját, én meg válaszoltam. Amúgy 17 éves.
2021. máj. 31. 15:59
4/23 anonim válasza:
Az EU lehet, hogy jobb, de hiába vagyunk a tagjai, itt szar.
5/23 anonim válasza:
Lesz jobb majd más országgal, ha kinövi.
6/23 anonim válasza:
Amúgy nem azért, de ha tisztázzuk/tisztázzák, hogy mely szempontok a fontosak, akkor elég egyértelműen eldönthető, hogy két rendszer közül melyik a jobb.
USA jobb a gazdag embereknek.
EU jobb az átlag embereknek.
7/23 A kérdező kommentje:
Egyébként az EU érvet azért mondtam neki, mert állítása szerint az Európa (igen a Nyugat is) le van maradva Amerikától 3+ évvel.
2021. máj. 31. 16:04
8/23 anonim válasza:
Szerintem mondd hogy nézzen utána...
Én is "amerikamániás" voltam, de a FATCA után (ami nekem már kimeríti a gazdasági rabszolgaságot; slussz poén h Obama vezette be), a pénzügyi rendszerük megismerése után, és az átlag amerikait elnézve, kiábrándultam... plusz a történelmi háborús bűnök amikért soha nem kellett felelni, és amikor kifeslett h Hollywood mekkora propaganda gyár...
Nekem elég nagy pofára esés volt...
9/23 anonim válasza:
Miben? Az USA le van maradva az EU-tól kb. 20 évvel egy egyenlő rendszer kialakításában.
10/23 anonim válasza:
Én Amerikában élek 2 éve, ideházasodtam. És jobb itt, mint Magyarországon. A fizetés csak egy kicsit jobb, mint Magyarországon, de az élelmiszer olcsó, és a kiszerelések nagyobbak. Nem kell napokig sz*rakodni egy munkakereséssel, vagy állásinterjúra való visszahívással, vagy egészségügyi papírokkal. Azonnal kezdhetsz, azonnal bejelentenek, van külön tanfolyam is, ha olyan a munka és még azért is fizetnek, hogy részt vegyél rajta. 26f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!