Az Amerikamániát idővel kinövik?
Idővel kinövik az intelligensebbek és akiket hatások (információ, tapasztalatok) érnek. Javaslom, hogy a te agyad trenírozása érdekében készülj fel a témákblól. Tudj mindenre 2-3 ellenérvet, és érvelj! Egyrészt ezzel nő a tudásod, javul az érveléstechnikád, és gyakorlod a barátod majd sokszor indulatosabb fellépésével szemben a türelmet. Ez hasznodra lesz. Ráadásul neki is segítesz észhez térni.
Ha az USA f@szságait akarod összevetni, akkor az alábbi YouTube csatornákat javaslom:
Amerika a legnagyobb/jobboldal stb: Prager University,
Amerika sok mindenben nem élenjáró/baloldal: Vox,
Az USA-n gondolkodni: Second Thought.
A The Young Turks egy magát progresszívnek mondó csatorna, de nagyon harsány, kissé lenéző a stílusa: jobbra jobban, balra kicsit kevésbé.
"Egyébként az EU érvet azért mondtam neki, mert állítása szerint az Európa (igen a Nyugat is) le van maradva Amerikától 3+ évvel."
Én voltam/vagyok nyugaton (egyetem), na ott ebból is kiábrándultam...
Nem lehet semmit sem mondani, nagyítóval vizslatják hogy megfelelek-e, elfogadó vagyok-e az lmbtq-val, 1000-el megy az érzékenyítés, stb...
... de az egyetemet szeretem, mert a legújabb gépekkel dolgozhatok, meg különben is, haza kell vinnie valakinek a tudást.
Csak a biztonság kedvéért:
Aki nem elég jártas a témában, az ne higgyen a #12-es válaszolónak.
Szerintem is jobb az EU, de a válaszom lényege épp ez volt, hogy joga van mást gondolni valakinek...
Persze, csak számít milyen szempont szerint.
Ha valaki arról beszél, hogy mennyivel jobb Amerikában szegény lenni, akkor vagy hazudik, vagy nincs tisztában a helyzettel.
13as, és miért is nem kell hinni nekem? Elnézést ha a tapasztalataim nem elég korrektek politikailag, de elég nevetséges dolgokat tapasztaltam kint...
Legalábbis amikor arra kellett bólogatni, amikor egy velem egtidős srác transzként (levágattatva a saját f.szát) arról dumál nekem, nőként, hogy milyen érzés nőnek lenni... kicsit fájt...
12es voltam
Mert egyszerűen hiteltelen, amit mondasz.
Ennyi erővel én mag ezt mondom ,hogy a parlamentben meleg gruppent tartottak tegnap a fideszesek.
Hihető, ugye?
Amit leírtál most, az meg sehol a bolygón nem érzékenyítés. Sőt, senkinek nincs gondja vele, akinek az IQ-ja háromjegyű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!