Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az Amerikamániát idővel kinövik?

Az Amerikamániát idővel kinövik?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm, most lett ilyen "Amerikamániás". Hiába magyarázom neki, hogy az EU, majdnem mindenben jobb, de ő akkor is csak Amerika úgy Amerika így. Ezt idővel kinövik vagy megunják az emberek?

2021. máj. 31. 15:50
1 2 3
 11/23 anonymousreview60 ***** válasza:
91%

Idővel kinövik az intelligensebbek és akiket hatások (információ, tapasztalatok) érnek. Javaslom, hogy a te agyad trenírozása érdekében készülj fel a témákblól. Tudj mindenre 2-3 ellenérvet, és érvelj! Egyrészt ezzel nő a tudásod, javul az érveléstechnikád, és gyakorlod a barátod majd sokszor indulatosabb fellépésével szemben a türelmet. Ez hasznodra lesz. Ráadásul neki is segítesz észhez térni.

Ha az USA f@szságait akarod összevetni, akkor az alábbi YouTube csatornákat javaslom:

Amerika a legnagyobb/jobboldal stb: Prager University,

Amerika sok mindenben nem élenjáró/baloldal: Vox,

Az USA-n gondolkodni: Second Thought.

A The Young Turks egy magát progresszívnek mondó csatorna, de nagyon harsány, kissé lenéző a stílusa: jobbra jobban, balra kicsit kevésbé.

2021. máj. 31. 16:09
 12/23 anonim ***** válasza:
65%

"Egyébként az EU érvet azért mondtam neki, mert állítása szerint az Európa (igen a Nyugat is) le van maradva Amerikától 3+ évvel."

Én voltam/vagyok nyugaton (egyetem), na ott ebból is kiábrándultam...

Nem lehet semmit sem mondani, nagyítóval vizslatják hogy megfelelek-e, elfogadó vagyok-e az lmbtq-val, 1000-el megy az érzékenyítés, stb...

... de az egyetemet szeretem, mert a legújabb gépekkel dolgozhatok, meg különben is, haza kell vinnie valakinek a tudást.

2021. máj. 31. 16:10
 13/23 anonim ***** válasza:
40%

Csak a biztonság kedvéért:

Aki nem elég jártas a témában, az ne higgyen a #12-es válaszolónak.

2021. máj. 31. 16:13
 14/23 anonymousreview60 ***** válasza:
93%
#10: "élelmiszer olcsó" És jó minőségű is? Nem az érdekel, amit meg lehet venni, hanem amit az emberek zöme meg tud és akar venni. Mert amit eddig a növekedési hormonos marhákról, túlantibiotikumozott csirkékről stb. olvastam, az az ellenkezőjéről győzött meg. A nagyobb kiszerelés csak a kajaromlás melegágya.
2021. máj. 31. 16:14
 15/23 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem is jobb az EU, de a válaszom lényege épp ez volt, hogy joga van mást gondolni valakinek...

2021. máj. 31. 16:22
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Persze, csak számít milyen szempont szerint.

Ha valaki arról beszél, hogy mennyivel jobb Amerikában szegény lenni, akkor vagy hazudik, vagy nincs tisztában a helyzettel.

2021. máj. 31. 16:25
 17/23 anonim ***** válasza:
75%

13as, és miért is nem kell hinni nekem? Elnézést ha a tapasztalataim nem elég korrektek politikailag, de elég nevetséges dolgokat tapasztaltam kint...

Legalábbis amikor arra kellett bólogatni, amikor egy velem egtidős srác transzként (levágattatva a saját f.szát) arról dumál nekem, nőként, hogy milyen érzés nőnek lenni... kicsit fájt...

12es voltam

2021. máj. 31. 16:27
 18/23 anonim ***** válasza:
72%

Mert egyszerűen hiteltelen, amit mondasz.

Ennyi erővel én mag ezt mondom ,hogy a parlamentben meleg gruppent tartottak tegnap a fideszesek.

Hihető, ugye?

Amit leírtál most, az meg sehol a bolygón nem érzékenyítés. Sőt, senkinek nincs gondja vele, akinek az IQ-ja háromjegyű.

2021. máj. 31. 16:36
 19/23 anonim ***** válasza:
84%
Amerika vs. EU? Egyik kutya, másik eb!
2021. máj. 31. 16:37
 20/23 anonim ***** válasza:
40%
Most ez egy oylan kérdés, hogy kék vagy zöld? Óvodás dedó...
2021. máj. 31. 18:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!