Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tegyük fel szerezhetnèl...

Tegyük fel szerezhetnèl vèdettsegi papírt oltás nélkül. Megtennèd?

Figyelt kérdés

Én jelenleg mèg nem szeretnèk oltatni. Nem a csip meg billgates elmèletek miatt, hanem mert fèlek hogyan hatna rám. Néhány erősebb gyógyszerre nem túl jól reagált a testem ès nem tudom az oltásra mikènt reagálnèk. Illetve nemsokára szeretnèk gyereket is- emiatt sem vállalnám be.

Viszont nagyon rosszul èrint,hogy így oltatlanul csomó mindenben hátrányban maradunk. Szeretnénk mi is szórakozni, kikapcsolódni és nyaralni menni, utazni. Egyébként sem értem,hogy ha az oltottak is fertőznek meg elkapják a vírust, akkor miért csak az oltatlanoktól félnek és nem egymástól is?! Logikát már nem találok ebbe a rendszerben.

Elmèleti szinten felmerült bennem, hogy ha adódna egy lehetősèg és oltás nélkül is szerezhetnèk papirt, megtennèm-e. Tegyük fel valaki pènzèrt szerezhetne, vagy az oltást beadó nővèrek ismerősöknek nem is adják be hanem csak beírják,mintha megkapták volna? Hogyan derülne ki,hogy az illetők igazából nem kapták meg?

Te èlnèl egy ilyen lehetősèggel?

2021. máj. 25. 19:30
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
45%
Akkor már csak az oltás lehet a baja igaz? Hat hogyne
2021. máj. 25. 21:17
 32/38 anonim ***** válasza:
26%
Akkor már csak a kovid lehet a baja?
2021. máj. 25. 21:20
 33/38 anonim ***** válasza:
66%
Senki nem mondta, hogy az oltásoknak nincs semmi kockázata. De még egy egyszerű fájdalomcsillapítónak is van, sőt, gyümölcsöknek is, amik elvileg egészségesek, csak épp van olyan ember, aki allergiás egyikre-másikra. Én pl. oltás előtt elolvastam az oltások részletes betegtájékoztatóit, ismerem a szervezetemet, tanácsot kértem orvostó, amiben bizonytalan voltam, és ezekkel az információkkal felvértezve volt, amit elvetettem, és olyat fogadtam el, ami a legkevésbé bizonyult kockázatosnak, és elérhető is volt számomra, és jól vagyok.
2021. máj. 25. 21:24
 34/38 anonim ***** válasza:
47%
Örülök hogy jól vagytok. Reméljük később is így marad, hiszen abban a tudósok is egyetértenek, hogy a hosszabb távú hatások nem ismertek még. A ddt-vel is így volt amúgy. A 27 felvetésre valaki? Valami értelmes magyarázat?
2021. máj. 25. 21:32
 35/38 anonim ***** válasza:
38%

"Tudod te milyen betegség az?"

[link]

Ez a pàr tünet tökéletesen illik rád:

-Téveszmék: "éN bIoLóGuS vAgYoK"

-Inkoherencia, logikátlan gondolatok: természetes immunitás=rossz, mesterséges immunitás=jó, nem is létezik immunitás. Aki nem ért velem egyet, 444 olvasó🤪

-Nem sikerül a bejövõ információk feldolgozása

2021. máj. 25. 21:39
 36/38 anonim ***** válasza:
36%
Manapság már kicsit fejlettebb a tudomány, mint annak idején. Az 50es évektől ismerjük a DNS szerkezetét speciel, azóta meg már szekvenálni, klonozni is tudunk. A 27-es felvetésnél mi a kérdés? Személyes infód az ukrajnai adatok? Egy adott ország nem egy elszigetelt hely (kivéve észak-koreát), a szomszédos országok kihatással vannak rá is. Azt, hogy nyáron nyithatnak a teraszok etc bárki megmondhatta előre, ez evidens volt
2021. máj. 25. 21:41
 37/38 anonim ***** válasza:
Biztos,hogy igent mondanék!
2021. máj. 26. 00:17
 38/38 anonim ***** válasza:
Én sem akarok még oltást felvenni... Én élnék a lehetőséggel... kizárólag az uszodába használnám, a többi kártyás hely nélkül jól megvagyok.
2021. máj. 27. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!