Tegyük fel szerezhetnèl vèdettsegi papírt oltás nélkül. Megtennèd?
Én jelenleg mèg nem szeretnèk oltatni. Nem a csip meg billgates elmèletek miatt, hanem mert fèlek hogyan hatna rám. Néhány erősebb gyógyszerre nem túl jól reagált a testem ès nem tudom az oltásra mikènt reagálnèk. Illetve nemsokára szeretnèk gyereket is- emiatt sem vállalnám be.
Viszont nagyon rosszul èrint,hogy így oltatlanul csomó mindenben hátrányban maradunk. Szeretnénk mi is szórakozni, kikapcsolódni és nyaralni menni, utazni. Egyébként sem értem,hogy ha az oltottak is fertőznek meg elkapják a vírust, akkor miért csak az oltatlanoktól félnek és nem egymástól is?! Logikát már nem találok ebbe a rendszerben.
Elmèleti szinten felmerült bennem, hogy ha adódna egy lehetősèg és oltás nélkül is szerezhetnèk papirt, megtennèm-e. Tegyük fel valaki pènzèrt szerezhetne, vagy az oltást beadó nővèrek ismerősöknek nem is adják be hanem csak beírják,mintha megkapták volna? Hogyan derülne ki,hogy az illetők igazából nem kapták meg?
Te èlnèl egy ilyen lehetősèggel?
Hogyha 100% a garancia rá, hogy nem derülne ki, hogy kamu akkor biztosan.
A tiédhez hasonló okok miatt, illetve a sűrű időbeosztásom miatt nem oltakozom. Jelenleg nem fér bele az életembe, hogy 1 hétre lebetegedjek utána. Márpedig a szűkebb családi körömben mindenki így járt.
Nem. Hamarosan mi is szeretnénk babát, ezért IS oltattam be magam. az oltas semmilyen hatással nincs se a petefészkedre, se a méhedre, se az immunrendszeredre. Ostoba tévhitet elhinni nem értem miért jó. Másrészt azért, mert csak így lesz vége. Ha mindenki azt a logikát követné, akkor sose lenne vége.
"Egyébként sem értem,hogy ha az oltottak is fertőznek meg elkapják a vírust, akkor miért csak az oltatlanoktól félnek és nem egymástól is?! Logikát már nem találok ebbe a rendszerben."
Aki beoltotta magát, fele annyira se fertőz. Egyrészt, benne nem szaporodik tovább a vírus, mert a szervezete pusztítja, másrészt nnincs tünet, ezáltal nem üríti méterekkel messzebb a vírusokat, mint az oltatlan beteg vírushordozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!