Tegyük fel szerezhetnèl vèdettsegi papírt oltás nélkül. Megtennèd?
Én jelenleg mèg nem szeretnèk oltatni. Nem a csip meg billgates elmèletek miatt, hanem mert fèlek hogyan hatna rám. Néhány erősebb gyógyszerre nem túl jól reagált a testem ès nem tudom az oltásra mikènt reagálnèk. Illetve nemsokára szeretnèk gyereket is- emiatt sem vállalnám be.
Viszont nagyon rosszul èrint,hogy így oltatlanul csomó mindenben hátrányban maradunk. Szeretnénk mi is szórakozni, kikapcsolódni és nyaralni menni, utazni. Egyébként sem értem,hogy ha az oltottak is fertőznek meg elkapják a vírust, akkor miért csak az oltatlanoktól félnek és nem egymástól is?! Logikát már nem találok ebbe a rendszerben.
Elmèleti szinten felmerült bennem, hogy ha adódna egy lehetősèg és oltás nélkül is szerezhetnèk papirt, megtennèm-e. Tegyük fel valaki pènzèrt szerezhetne, vagy az oltást beadó nővèrek ismerősöknek nem is adják be hanem csak beírják,mintha megkapták volna? Hogyan derülne ki,hogy az illetők igazából nem kapták meg?
Te èlnèl egy ilyen lehetősèggel?
Tudos úgy, hogy a vírus az ember nyálkahártyáján tapad meg, orrban, garatban. Egy kis nyállal, arcnyúlkálassal, tüsszentéssel majd később egy tárgy megfogásával szépen át is adtad. Ha be vagy oltva, akkor hiába jut be a vírus, nem szaporodik el, nem ürítesz 20milliardat belőle a kolléganődnek pletyizés közbe. Van ilyen igen, hogy valakinek nincs tünete, de hordozó, te őket nevezed most egészségesnek. Az előírások betartásával meglehet, hogy nem kapja el senki tőle, én is voltam tünetmentes hordozó, egész napos maszkhordás és gyakori fertőtlenítés mellett nem kapta el tőlem a 8 kolléga és az sem, aki fél méterre ül tőlem 8 órát.
Az oltás szerepét meg hagyj ne kelljen már elmagyarázni
#11: Hú, bammeg, te komolyan funkcionális analfabéta vagy!
Na, mégegyszer: EGÉSZSÉGES EMBER, AKIBEN NINCSEN VÍRUS, AZ HOGYAN FERTŐZ MEG BÁRKIT IS?
Egészségesnek azt nevezem, aki valóban egészséges.
Azt magyarázd már meg, virológus zseni, hogy az a tünetmentes hordozó, akinek jól mûködik az immunrendszere, miért rosszabb, mint az, aki
azért tünetmentes mert oltást kapott?
Feladom! Nem is érted, hogy mit írok.
Bocs, de VELED befejeztem: fegyvertelennel nem vívok szellemi párbajt (by VF).
16
Aki tünetmentes hordozó (5-10% vészeli át teljesen tünetmentesen és poszt-COVID-mentesen), annak nem "jól működik az immunrendszere", hanem például kevés vírusrészecske került a szervezetébe fertőződéskor.
Oké, akkor bennük hogyhogy nem szaporodik a vírus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!