20 év múlva ha majd visszanéznek az emberek mit fognak cikinek találni a mai korból?
Figyelt kérdés
2021. máj. 18. 11:53
11/23 anonim válasza:
20 év múlva a saját dolgukkal fognak foglalkozni az emberek. Te mikor gondolkozol azon, hogy mi volt ciki 2001ben?
12/23 anonim válasza:
pl dohányzást, remélem, még ennél is jobban
13/23 anonim válasza:
remélem, a Facebookot és az okoseszközöket, mert az azt jelentené, hogy megszűnne a társadalmat alapvetően megrontó "civilizációs vívmányok"
14/23 anonim válasza:
13
Miért rontaná a társadalmat?
15/23 anonim válasza:
Kedves 14-es... remélem, ez nem komoly kérdés...
De ha mégis, esetleg nézz körbe a társadalomban, a közösségekben, és az emberek között, és megtalálod a választ... Hangsúlyozom, ne online nézz körbe, mert görbetükröt kapsz eredményül!
16/23 anonim válasza:
15
Én nem látok problémát, csak változást. A probléma az, hogy egyesek nem tudnak haladni a változással. Szóval igazán kifejthetnéd, milyen problémákra gondolsz.
18/23 anonim válasza:
15 vagyok
Nem tervezem kifejteni, mert aki érti, az ennyiből is érti, aki meg ebből nem érti, úgyse fogja, és nem is akarja megérteni, talán tudomásul venni se nagyon!
Ezért mondtam, elemezz...
20/23 anonim válasza:
Azt a divatot amikor csupasz bokával mászkálnak az emberek télen. (Nem tudom, hogy ennek mi a trendi neve)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!