Titeket zavar, ha lepontoznak gyakorin? Érdekel, hogy hány százalékon vagytok?
Figyelt kérdés
2021. máj. 17. 20:42
21/27 anonim válasza:
Engem érdekel. 89%-on vagyok, viszont nem fogok a kérdezőnek helyeslő választ írni csak azért, hogy ez ne menjen lejjebb. Mindig a saját véleményemet írom le, alátámasztom, érvelek. Úgy néz ki, ez többnyire be is jön :D. Bár van pár alacsony százalékú válaszom is, mert nem tetszett az embereknek az igazság, vagy csak "viccből" lepontoznak. Kedvencem, amikor véleményt kér a kérdező és a véleményem megírom, de nem hasznos. Mostanság átment nagyon like-dislike gomb-ba a hasznos-nem hasznos gomb. Én azért továbbra is igyekszem fejben tartani, hogy a kérdés szempontjából mennyire volt hasznos a válasz, annak ellenére, hogy nem mindig értek egyet egy egy válasszal személy szerint. :)
22/27 anonim válasza:
Nem érdekel, már megszoktam, hogy általában megosztó a véleményem. Így van ez az életben is, csak ott az arcokra van írva, itt meg a százalékokban jelenik meg. :D
23/27 anonim válasza:
Nem, azt se tudom, hányadán állok, vagy hogy egyáltalán mire jó ez a százalékosdi.
24/27 anonim válasza:
Néha ránézek, de nem különösebben.
25/27 anonim válasza:
Zavarni nem zavar de szeretem figyelni a százalékomat, ha szarrá le vagyok pontozva, akkor tudom, hogy valami nagy igazságot írtam :D
26/27 anonim válasza:
Én azt bírom, amikor forrással alátámasztva cáfolok mást, aki blődségeket ír, de bosszúból mert nem tud mást, engem százalékol le...
27/27 anonim válasza:
Engem tud zavarni, de már egyre inkább beletörődök abba, hogy az emberek nem tudják (vagy akarják) felfogni, hogy a "pipa" illetve "x" a válasz hasznosságát hivatott jelezni, nem pedig az "egyetértek-nem értek egyet" dolgot.
Viszont, ami mindig zavar az az, hogy páran olvasás nélkül lepontozzák az összes választ, mert ennek szerintem nem sok értelme van, de ők tudják..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!