Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket zavar, ha lepontoznak...

Titeket zavar, ha lepontoznak gyakorin? Érdekel, hogy hány százalékon vagytok?

Figyelt kérdés

2021. máj. 17. 20:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
84%
Engem érdekel. 89%-on vagyok, viszont nem fogok a kérdezőnek helyeslő választ írni csak azért, hogy ez ne menjen lejjebb. Mindig a saját véleményemet írom le, alátámasztom, érvelek. Úgy néz ki, ez többnyire be is jön :D. Bár van pár alacsony százalékú válaszom is, mert nem tetszett az embereknek az igazság, vagy csak "viccből" lepontoznak. Kedvencem, amikor véleményt kér a kérdező és a véleményem megírom, de nem hasznos. Mostanság átment nagyon like-dislike gomb-ba a hasznos-nem hasznos gomb. Én azért továbbra is igyekszem fejben tartani, hogy a kérdés szempontjából mennyire volt hasznos a válasz, annak ellenére, hogy nem mindig értek egyet egy egy válasszal személy szerint. :)
2021. máj. 18. 09:52
 22/27 anonim ***** válasza:
84%
Nem érdekel, már megszoktam, hogy általában megosztó a véleményem. Így van ez az életben is, csak ott az arcokra van írva, itt meg a százalékokban jelenik meg. :D
2021. máj. 18. 10:46
 23/27 anonim ***** válasza:
78%
Nem, azt se tudom, hányadán állok, vagy hogy egyáltalán mire jó ez a százalékosdi.
2021. máj. 18. 11:37
 24/27 anonim ***** válasza:
80%
Néha ránézek, de nem különösebben.
2021. máj. 18. 13:00
 25/27 anonim ***** válasza:
86%
Zavarni nem zavar de szeretem figyelni a százalékomat, ha szarrá le vagyok pontozva, akkor tudom, hogy valami nagy igazságot írtam :D
2021. máj. 19. 12:43
 26/27 anonim ***** válasza:
82%
Én azt bírom, amikor forrással alátámasztva cáfolok mást, aki blődségeket ír, de bosszúból mert nem tud mást, engem százalékol le...
2021. máj. 19. 12:45
 27/27 anonim ***** válasza:
74%

Engem tud zavarni, de már egyre inkább beletörődök abba, hogy az emberek nem tudják (vagy akarják) felfogni, hogy a "pipa" illetve "x" a válasz hasznosságát hivatott jelezni, nem pedig az "egyetértek-nem értek egyet" dolgot.

Viszont, ami mindig zavar az az, hogy páran olvasás nélkül lepontozzák az összes választ, mert ennek szerintem nem sok értelme van, de ők tudják..

2021. máj. 20. 13:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!