Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket zavar, ha lepontoznak...

Titeket zavar, ha lepontoznak gyakorin? Érdekel, hogy hány százalékon vagytok?

Figyelt kérdés

2021. máj. 17. 20:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
86%
Nem érdekel a százalékom.
2021. máj. 17. 21:02
 12/27 anonim ***** válasza:
89%
Én van hogy csak random nézek kérdéseket és mindenkit felpontozok :D bár főleg az ételek kategóriában :D
2021. máj. 17. 21:06
 13/27 anonim ***** válasza:
88%

Alapból úgy gondolom, hogy van önkritikám, szóval ha azért pontoznak le, mert egy kretén kérdés felcseszi az agyam, és ennek hatására durván fogalmazok, akkor félig-meddig megértem. De amikor egy teljesen értelmes, és amúgy HELYES választ adok, akkor rosszul tud esni. Főleg azért, mert másnak is megjeleníti, hogy általában mennyire hasznosak a válaszaim, és még név nélkül is úgy érzem, hogy rossz fényt vet rám a sok idióta, akinek szimpatikusabb a piros x, mint a zöld pipa. Szóval szerintem ez a funkció úgy rossz, ahogy van. Oké, lehessen pontozni, meg legyen statisztika, ahol nekem kijelzi, de ne tegye közhírré, mert

1. Így is be lehet azonosítani nagyjából 1-1 válaszolót (a téma és a % alapján)

2.1. aminek sokszor az a vége, hogy csak azért is lepontozzák

2.2. vagy nem veszik komolyan a válaszát, csak mert az előző kérdésnél kicsivel ingerültebb volt a kelleténél.

2021. máj. 17. 21:11
 14/27 anonim ***** válasza:
87%
13. vagyok. Egyébként 66%-on vagyok, ha minden igaz. Pedig mindig a tényeket próbálom leírni, ami tudtommal hasznos, akkor is, ha nem tetszik, vagy pedig a véleményemet írom le (ha konkrétan arra kíváncsiak), amiért pedig szerintem nem illik lepontozni az embert.
2021. máj. 17. 21:13
 15/27 anonim ***** válasza:
84%

Nem zavar, inkább néha meglepő, hogy az életemből közlök tényeket, és lepontozzák. Az még csak nem is véleményem, hanem segítő szándékkal leírt tapasztalatom. Mindegy, nyilván van, akinek nem tetszik.

Ha a véleményemet pontozzák le, azt jobban megértem. De mivel nem lehet mindenkivel egyetérteni, az életben sem zavar az ilyesmi.

2021. máj. 17. 21:23
 16/27 Fsms ***** válasza:
85%
76%-n állok. Engem szórakoztat, nem érdekel a százalék. Nekem személyes kedvencem Levike. Sajnos az utóbbi egy-két hétben eltűnt.
2021. máj. 17. 21:25
 17/27 anonim ***** válasza:
83%
Nem zavar. Általában szeretek sarkos, és mainstreamtől eltérő véleményeket is megosztani, mert bízok abban hogy van nyitottság más perspektívákra is. Általában nincs így, és valami néma, közönyös massza lenyom 20-30%-ra. Ez van. Remélem örömet okozok vele.
2021. máj. 17. 21:40
 18/27 anonim ***** válasza:
86%
Nem zavar, főleg ha trollkodom. Minden visszajelzésen jót nevetek. xD Főleg, mikor fel is pontoznak néha, na akkor meg is lepődöm.
2021. máj. 17. 22:07
 19/27 anonim ***** válasza:
88%

Engem különösebbképpen baromira nem érdekel. Azt gondolom nagyjából, hogy ez a dolgok természete, ami szerint általában a magukat liberálisnak mondó, de egyébként nagyrészt elvtelen és istentelen, nihilista, relativizmusban szenvedő, jórészt tanulatlan, elvakult, gyűlölködő, munkásőr lelkületű emberek zsigeri reakciója ez az igazságra válaszul, bármely téma rekintetében. Ezen a platformon éppen ez, hogy rögtőn szarrá mínuszolnak amikor nekik nem tetsző - tehát meggyőződésem szerint igaz - véleménnyel találkoznak. Tudom, hogyha tehetnék, akkor lelőnének; ehelyett itt ez van...

Főleg bizonyos témák tekintetében kifejezetten a vélemény(em) helyességének lakmuszpapírjaként tekintek arra, hogy eléggé és mennél gyorsabban lepontoznak-e a fentebb említettek emberek.

2021. máj. 17. 22:42
 20/27 anonim ***** válasza:
89%
A legutóbbi, ami nagyon szemet szúrt, az volt, mikor bár egyet értettem a kérdezővel, de mert ezt nem alpári stílusban írtam le, egyből piros lett a százalékom. Hárman vagy négyen voltunk így. Érdekes volt látni.
2021. máj. 18. 08:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!