Titeket zavar, ha lepontoznak gyakorin? Érdekel, hogy hány százalékon vagytok?
Alapból úgy gondolom, hogy van önkritikám, szóval ha azért pontoznak le, mert egy kretén kérdés felcseszi az agyam, és ennek hatására durván fogalmazok, akkor félig-meddig megértem. De amikor egy teljesen értelmes, és amúgy HELYES választ adok, akkor rosszul tud esni. Főleg azért, mert másnak is megjeleníti, hogy általában mennyire hasznosak a válaszaim, és még név nélkül is úgy érzem, hogy rossz fényt vet rám a sok idióta, akinek szimpatikusabb a piros x, mint a zöld pipa. Szóval szerintem ez a funkció úgy rossz, ahogy van. Oké, lehessen pontozni, meg legyen statisztika, ahol nekem kijelzi, de ne tegye közhírré, mert
1. Így is be lehet azonosítani nagyjából 1-1 válaszolót (a téma és a % alapján)
2.1. aminek sokszor az a vége, hogy csak azért is lepontozzák
2.2. vagy nem veszik komolyan a válaszát, csak mert az előző kérdésnél kicsivel ingerültebb volt a kelleténél.
Nem zavar, inkább néha meglepő, hogy az életemből közlök tényeket, és lepontozzák. Az még csak nem is véleményem, hanem segítő szándékkal leírt tapasztalatom. Mindegy, nyilván van, akinek nem tetszik.
Ha a véleményemet pontozzák le, azt jobban megértem. De mivel nem lehet mindenkivel egyetérteni, az életben sem zavar az ilyesmi.
Engem különösebbképpen baromira nem érdekel. Azt gondolom nagyjából, hogy ez a dolgok természete, ami szerint általában a magukat liberálisnak mondó, de egyébként nagyrészt elvtelen és istentelen, nihilista, relativizmusban szenvedő, jórészt tanulatlan, elvakult, gyűlölködő, munkásőr lelkületű emberek zsigeri reakciója ez az igazságra válaszul, bármely téma rekintetében. Ezen a platformon éppen ez, hogy rögtőn szarrá mínuszolnak amikor nekik nem tetsző - tehát meggyőződésem szerint igaz - véleménnyel találkoznak. Tudom, hogyha tehetnék, akkor lelőnének; ehelyett itt ez van...
Főleg bizonyos témák tekintetében kifejezetten a vélemény(em) helyességének lakmuszpapírjaként tekintek arra, hogy eléggé és mennél gyorsabban lepontoznak-e a fentebb említettek emberek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!