Titeket zavar, ha lepontoznak gyakorin? Érdekel, hogy hány százalékon vagytok?
Figyelt kérdés
2021. máj. 17. 20:42
A kérdező szavazást indított:
Igen, zavar
Zavar, de csak bizonyos esetekben (lent kifejtem)
Nem zavar, nem érdekel
82 szavazat
1/27 anonim válasza:
Egyáltalán nem érdekel.Úgy ahogy az egész oldal sem,csak szórakozásból vagyok itt.
2/27 anonim válasza:
Néha fáj hogy amikor érvelek, lepontoznak, és válaszként annyit írnak hogy "hazudsz", mindenféle vita nélkül, de az egyszerű embereknek is van internet elérésük...
3/27 anonim válasza:
Azt én is utálom, amikor simán lehazugoznak.
4/27 anonim válasza:
Én azt bírom, amikor elbeszélnek az érveim mellett, vagy érzelmi alapon hipokratikusan "érvelnek". De szerencsére itt azért kevesebb van. A Tumblr-ről viszont le fogok szokni, mert az sjw-k annyira agresszívan idióták h az borzalmas...
5/27 anonim válasza:
Leszarom, de amikor azt írják hogy "hazug", akkor robbanni tudnék, vagy ha kioktatnak azzal kapcsolatban ami nekem szakterületem.
6/27 anonim válasza:
Igen, engem zavar, mert segítő szándékkal vagyok itt, és felnyitni igyekszem az emberek szemét, adni nekik valamit - amennyire tudok. Ezt az indokolatlanul adott negatív válaszok nagyban megnehezítik, az indokoltakkal viszont többnyire egyetértek.
"#sorotat", "#kert", "#banán", "#mogyoró", "#palacsinta"...!? :D Ezek a kulcsszavak honnan jöttek...? :D
7/27 anonim válasza:
6os, szerintem sorozatot néz a kertben és mogyorós-banános palacsintát eszik.
8/27 anonim válasza:
Hát, amikor puszta tények felsorakoztatásáért pontoznak le, akkor elég idegesítő.
Nem az a gondolat húz fel, hogy lejjebb ment a százalékom, hanem szimplán a tény, hogy az ilyen emberek máshol is ennyire ostobák.
9/27 anonim válasza:
Lol, a 4es hogy le lett pontozva. Gyönyörű, ez alatt a kérdés alatt miért pontozna le bárki bárkit?
10/27 A kérdező kommentje:
Tényleg mogyorót ettem, a többi csak úgy jött. :D A palacsintát sikerült elírni. :) :D
2021. máj. 17. 21:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!