Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy 'mezei' fodrásznak miből...

Egy 'mezei' fodrásznak miből futja kiruccani dubaiba, új Audi A4, Pest leghirsebb plasztikai sebeszehez járkálni? Van egy sejtesem de nem tudom biztosra...

Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 12:16
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
63%

40! Majd ha az átlagembernek is annyi lesz a fizetése hogy megél belőle, akkor nem fog ilyenekkel okoskodni (legalábbis a többség). De amíg a versenyképes fizetés nettó 250.000 forintot jelent, addig mindenki próbálkozni fog.

Nekem mondhatni átlag feletti fizetésem van, de önerőre is kínkeservesen teszek félre az egyéb fizetnivalók mellett.

Ha nem tetszik a 600%-os haszon, akkor ne onnan vásárolj!

Én is láttam a minap 5.000 forintért ugyanazt a karkötőt, amit a Wishről 250 forintért rendeltem meg. Röhögtem egy jót és továbbálltam, de pont leszarom, ha valaki megtalálja azt, amivel pénzt kereshet. Pláne ha van rá kereslet.

2021. máj. 7. 12:42
 42/43 anonim ***** válasza:
48%
Igazad van, néha én is a világ hülyéjének érzem magam, mert erősen létezik bennem ez a valami, amit igazságérzetnek hívnak. De manapság ezt már inkább érdemes titkolni. Ez egy ilyen világ.
2021. máj. 7. 12:54
 43/43 anonim ***** válasza:

40: pontosan.

Ebben az országban ügyeskedni érdemes, hatékonyan lopni, akkor leszel menő és megbecsült.

Ha mindezt nagyban csinálod, csak akkor leszel közgyűlölet tárgya - akkor sem azért, mert becstelen voltál, hanem mert a sok senkiházi nem tudta utánad csinálni.

2021. máj. 7. 17:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!