Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy 'mezei' fodrásznak miből...

Egy 'mezei' fodrásznak miből futja kiruccani dubaiba, új Audi A4, Pest leghirsebb plasztikai sebeszehez járkálni? Van egy sejtesem de nem tudom biztosra...

Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 12:16
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem ne a "mezei fodrász" magánéletével foglalkozz, hanem a sajátoddal! Ha összecumizza az út árát, ahhoz sem sok közöd van.

Nem mellesleg nem akkora nagy szám kijutni ám oda...

2021. máj. 6. 12:19
 2/43 anonim ***** válasza:
93%

Csak egy rosszabb van annál, hogy valaki barátokkal pletyizi ki más emberek anyagi helyzetét; az, ha valaki vadidegenekkel a neten próbálja kipletyizni más emberek anyagi helyzetét.

Nem tudom, nem is érdekel.

2021. máj. 6. 12:19
 3/43 anonim ***** válasza:
91%
Egy kiruccanás Dubaiba nem valami hatalmas elérhetetlen luxus. Ismerek raktáros, meg húsipari melóst is aki kiruccant Dubajba. Egy A4-es Audira sem lehetetlenség össze tologatni a pénzt. Ezek nem elérhetetlen dolgok átlag magyar fizetésből.
2021. máj. 6. 12:23
 4/43 anonim ***** válasza:
90%
Elképzelni nem tudom, hogy mi értelme mások magánéletében kutatnod.
2021. máj. 6. 12:33
 5/43 Tepfal ***** válasza:
94%
Kérdezd meg tőle, ha ennyire érdekel. De ez önmagában azért nem akkora luxus. Dubajba a repülőjegy korona előtt 10 ezer forint volt, ez egy Budapest-Debrecen vonatjegy ára.
2021. máj. 6. 12:37
 6/43 anonim ***** válasza:
94%
Irígy vagy lelkem? Dolgozzál és akkor te is kijutsz
2021. máj. 6. 12:40
 7/43 anonim válasza:
96%

Volt kozmetikus csajom. El sem hittem addig, hogy egy jó helyen rendelő fodrász, kozmetikus, vagy körmös, az mi pénzeket vág zsebre.

Ő járt esküvőkre is, pénz, kaja, pia, szállás, útiköltség, mindent adtak neki.

2021. máj. 6. 12:42
 8/43 anonim ***** válasza:
83%
Undorító troll kérdés.
2021. máj. 6. 12:49
 9/43 anonim ***** válasza:
91%

Nem is gondolnád hogy milyen jól tud keresni a szolgáltató szektor. Elmegyek fodrászhoz 15 ezer. Kozmetikus 12 ezer...

Ha plusz még körmöshöz is megy az ember 30 felett költ, és "csak" 3 embernél volt.

2021. máj. 6. 12:52
 10/43 anonim ***** válasza:
86%
Én kb 2 ezret szoktam fizetni a fodrászomnak, pedig nem "nullásgépet" kérek. 😂
2021. máj. 6. 12:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!