Egy 'mezei' fodrásznak miből futja kiruccani dubaiba, új Audi A4, Pest leghirsebb plasztikai sebeszehez járkálni? Van egy sejtesem de nem tudom biztosra...
Szerintem ne a "mezei fodrász" magánéletével foglalkozz, hanem a sajátoddal! Ha összecumizza az út árát, ahhoz sem sok közöd van.
Nem mellesleg nem akkora nagy szám kijutni ám oda...
Csak egy rosszabb van annál, hogy valaki barátokkal pletyizi ki más emberek anyagi helyzetét; az, ha valaki vadidegenekkel a neten próbálja kipletyizni más emberek anyagi helyzetét.
Nem tudom, nem is érdekel.
Volt kozmetikus csajom. El sem hittem addig, hogy egy jó helyen rendelő fodrász, kozmetikus, vagy körmös, az mi pénzeket vág zsebre.
Ő járt esküvőkre is, pénz, kaja, pia, szállás, útiköltség, mindent adtak neki.
Nem is gondolnád hogy milyen jól tud keresni a szolgáltató szektor. Elmegyek fodrászhoz 15 ezer. Kozmetikus 12 ezer...
Ha plusz még körmöshöz is megy az ember 30 felett költ, és "csak" 3 embernél volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!