Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy 'mezei' fodrásznak miből...

Egy 'mezei' fodrásznak miből futja kiruccani dubaiba, új Audi A4, Pest leghirsebb plasztikai sebeszehez járkálni? Van egy sejtesem de nem tudom biztosra...

Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 12:16
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Hányszor beszéltek ki mást mellesleg az anyagi helyzetét... Jujj de álszent itt hirtelen mindenki...
2021. máj. 6. 12:56
 12/43 Tepfal ***** válasza:
92%
Sehányszor, mert van jobb dolgom, mint más életén irigykedni. Másrészt a világról is van annyi fogalmam, hogy egy dubaji utazást ne tartsam elérhetetlen luxusnak, amikor egy dubaji hétvégét ki lehet(ett korona előtt) hozni annyiból, mint egy balatoni wellnes-hétvégét.
2021. máj. 6. 12:57
 13/43 anonim ***** válasza:
89%

Nem jött kielégítő válasz a kérdésedre?

Dubai kiruccanás, audi a4, plasztika, ezekkel még az átlagnál jobbmódú embereknek is csak a nagyon nagy alját súrolja max.

2021. máj. 6. 12:58
 14/43 anonim ***** válasza:
91%

Az én fodrászom elkér 25 ezret egy hosszú haj vágásáért, festésért... Maximum 2-3 óra alatt megvan vele, az lehet akár 6 ezer ftos órabér is, állandóan tele van. Kozmetikus is minimum 8 ezret kér el egy másfél órás kezelésért.

Dubai meg kifejezetten olcsó uticél Nyugat-Európához, Balatonhoz képest..Pár éve 2en 170 ezret fizettünk ki 6 éjszakáért egy 4*os hotelben és ebben benne volt a reggeli meg a vacsora. Manapság a balatonon nem találsz ennyiért szállást, legalábbis tavaly egy barátnőm ugyanezért 400 ezret fizetett. Még repjeggyel meg költőpénzzel is olcsóbb volt a Dubai nyaralásunk, mint Balatonalsóröcsöge, mert minden strand ingyenes volt...

2021. máj. 6. 12:59
 15/43 anonim ***** válasza:
87%
Nekem van életem, így nincs szükségem arra, hogy másokén csámcsogjak. De kinek mi :D
2021. máj. 6. 13:00
 16/43 anonim ***** válasza:
84%
Ahogy,Hofi mondja pénzért szopok,nyalok gombot varrok .
2021. máj. 6. 13:01
 17/43 Tepfal ***** válasza:
89%
#15: Azért ne azzal az órabérrel számolj, amit te kifizetsz neki, mivel a helyiség fenntartása, a munkaeszközök, hajfesték stb. is pénzbe kerül, de alapvetően jól tudnak keresni még ezzel együtt is. Én diplomás értelmiségi állásban dolgozom, sok fodrász jobban keres nálam. Nem sajnálom tőlük, állóképességet, szociális érzéket, ügyességet igénylő munka, én nem tudnám csinálni.
2021. máj. 6. 13:02
 18/43 anonim ***** válasza:
4%
Mert nem fizet semmi adót, ilyesmit. Te mikor kaptál utoljára számlát a fodrásztól?
2021. máj. 6. 13:22
 19/43 anonim ***** válasza:
18%

Érdekes ez a Magyaroroszág.

Mészáros Lölő pénztárcájában mindenki kutat, meg kapmányt építenek rá, hogy ellopta, de ha csak egy sima átlagember esetlegesen lopott pénze érdekel, akkor rögtön a saját életemmel foglalkozzak.

Mi van, Lölőben ezek szerint csak az fáj nektek, hogy ti nem tudtatok annyit lopni?

2021. máj. 6. 14:01
 20/43 Tepfal ***** válasza:
96%
#20: Teljesen más az, hogy valaki a saját munkájából gazdagodik, vagy valaki az általunk befizetett adóforintokból lesz ennyire gazdag, miközben azok a dolgok, amikért elvileg fizetem az adót lerohadnak (pl. eü.). Mészáros Lőrinc pénztárcájához igenis van közöm, a fodrászéhoz nincs.
2021. máj. 6. 14:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!