Egy 'mezei' fodrásznak miből futja kiruccani dubaiba, új Audi A4, Pest leghirsebb plasztikai sebeszehez járkálni? Van egy sejtesem de nem tudom biztosra...
20: azt ugye vágod, hogy ha a fodrász nem adózik, azt a közösből lopja ki?
Ennyiből tehát ugyanannyira közöm van az ő vagyonához is, mint Mészáros Lölőéhez.
Ez is csak magyarországon van így, hogy ha egy átlagember lop, akkor az milyen ügyes meg furfangos, de ha valaki annyit lop, amennyit mi már nem tudnánk, akkor menjen börtönbe... korrupt sz*r ország ez sz*r emberrekkel teli.
Azt ugye tudjátok, hogy ha valaki vállalkozó, akkor annak fixen ugyanannyit kell fizetnie? Épp ezért édesmindegy, hogy ad-e számlát vagy sem. 1 vendég után is ugyanannyit fizet, mint 200 vendég után.
Szar dolog az irigység, de talán ha te is tennél azért, hogy előrébbjuss, nem mások pénztárcájában kotorásznál.
@09:09
Szerintem az a probléma hogy ezzel az "irigység" dologgal, hogy ezt ki lehet rántani mint adukártyát, és bármekkora mocskosságot követ el akit megfeddtek ezzel "kivédi" magát. Mert hát csak "irigy" akkor biztos nincs igaza.
Én szóvá tettem egy boltnak hogy a termékét valami 600%-os haszonnak árulja, ahhoz képest amennyiért bárki aki kicsit szemfüles megveheti Kínából.
Erre jött hogy mert én irigy vagyok meg megkeseredett, meg akkor csináljam én is.
Hát te bässza meg, miért akarnám én ezt csinálni? Hát pont ez a lényeg hogy az lenne a jó ha senki nem bocsátkozna ennyire mocskos üzérkedésekbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!