Egy 'mezei' fodrásznak miből futja kiruccani dubaiba, új Audi A4, Pest leghirsebb plasztikai sebeszehez járkálni? Van egy sejtesem de nem tudom biztosra...
Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 12:16
22/43 anonim válasza:
Viccesek a válaszok.
Amúgy 100% hogy prostituált. Elég sok ilyen lány van, sok kérdés is van itt róluk...azokat bezzeg szidjátok
23/43 Tepfal válasza:
#22: Lol, szóval aki megengedhet magának egy audit meg egy dubaji utat az mind prostituált? Érdekes, hogy a férfiakról nem így vélekedsz...
24/43 anonim válasza:
Mi vagy te a kurvák védőszentje?
25/43 Tepfal válasza:
#24: Nem, csak végtelenül idegesít, hogy ha egy nőnek van pénze, akkor az csak azért lehet, mert k*rva. Az ilyen emberek, mint a kérdező ezt el is hiszik, és meg sem próbálják saját maguknak megteremteni azt, ami, ha nem is túl könnyen, de egy átlag ember számára elérhető, mondván, hogy ezt csak akkor lehet, ha k*rva vagy.
26/43 anonim válasza:
Persze, Magyarország arról híres hogy milyen jól megfizeti az embereket😂 Azért hirdet most is 852 nő rosszlányokon, azért árulják 3000 forintért a meztelen fotójukat a lányok instagramon. Amúgy én pont ismerek egy fodrász csajt aki a testvérével jár Dubaiba, Isztambulba kurválkodni. Szerintem sokaknak ismerős hogy ki az😂 240 ezer követője van
27/43 anonim válasza:
Fuh, én is fodrász leszek, 25 évesen 47 milliós Mercit szeretnék vezetni😂
28/43 anonim válasza:
Egyébként meg ha prosti, akkor mi van? Kit érdekel? Az ő dolga, ha van hozzá gyomra akkor egészségére, én aztán nem irigylem tőle.
29/43 Tepfal válasza:
#27: Te hol élsz? Kb. 15 millió egy Audi A4, ha használtam veszed külföldről 5-ért is lehet kapni. Ez akkora összeg?
30/43 Tepfal válasza:
#28: Nyugi, kérdező csak ezzel nyugtatja magát, hogy neki azért megy szarul, mert nem prosti. Ezért nem lesz ezeknek az embereknek soha semmijük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!