Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A feminista "forradalomnak"...

A feminista "forradalomnak" mikor lesz vége? Melyik ponton mondják azt, hogy köszönjük, nincsen több követelésünk?

Figyelt kérdés
Milyen céloknak kell KONKRTÉAN megvalósulnia ahhoz, hogy megnyugodjanak, és azt mondják, hogy megkaptuk, amit akartunk, berekesztjük a lázadást?

2021. máj. 4. 09:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
34%
Az miért degradalo a férfinak hogy fizikailag erősebb tehát alkalmasabb arra h egésznap dolgozzon? És ameddig egy nő az aki kihordja a gyereket magától értetődő hogy elsősorban neki kell ellátnia a csecsemőnek is nagyobb szüksége van az első évben az anyjára.. tehát az is magától értetődő h a nő marad otthon vele.. és mivel ő van otthon ezért a házimunka is neki jut.. nem agysebeszet 😀 szerintem ezt az értelmes emberek képesek felfogni aki meg foggal körömmel küzd ezek ellen azt én nem tudom komolyan venni😀 az egy ripacs aki maganak is hazudik..
2021. máj. 8. 14:28
 62/73 anonim ***** válasza:
77%

Hát nem tudom, ti hogy vagytok vele, én nem érzem úgy, hogy nőként kevésbé vagyok alkalmas mondjuk könyvelőnek vagy banki ügyintézőnek, mint egy férfi, de hát ki hol látja a saját határait. Az, hogy az ember kihord és megszül egy gyereket, majd otthon marad vele az első 1-2 évben, az életnek csak egy igen kis százalékát tölti ki, ha valaki ez alapján akarja magát meghatározni, hát lelke rajta, de ne kényszerítsen, sőt, ne várjon el hasonlót mindenki mástól is, mert ő csak ennyire képes.

Szerintem nem írok olyat, hogy hazudjanak maguknak az emberek, ezt ti látjátok bele. Kellő intelligenciahányados felett megérti mindenki, amit közölni próbálok.

2021. máj. 8. 14:39
 63/73 anonim ***** válasza:
94%
Körülöttem sok rossz családi minta van családon belül, én nem igazán tudok mit kezdeni a gyerekekkel, pedig vigyáztam rokon gyerekre. Nem vágyom az anyaságra.
2021. máj. 8. 15:57
 64/73 anonim ***** válasza:
35%
"Csak ennyire kepes".. hat ha így állsz hozzá veled kár is beszelni
2021. máj. 8. 17:31
 65/73 A kérdező kommentje:

62: senki nem mondta azt, hogy egy nő kevésbé alkalmas könyvelőnek stb., annál is inkább, mert ez jó hülye példa, mivel jellemzően több a nő ebben a szakmában.

De igenis a nő dolga az, hogy otthon legyek legalább az első három évrben a gyerekkel, mivel rendkívül meghatározó a kicsinél ez érzelmi szempontból. Senki nem mondta, hogy azután vagy azelőtt te ne önmegvalósítsál meg keressél sok pénzt.

Az intelligencia hiánya pedig az, amikor a veled egyet nem értőket egyből kvázi hülyének tituálod ezzel ellehetetlenítve bármilyen további vitát kedves agymosott barátnőm.

2021. máj. 8. 18:34
 66/73 A kérdező kommentje:

60: a feminácik valójában nem olyan társadalmat akarnak, ahol nincsenek férfiak és nők, hanem olyat, ahol nőkhöz a legkülönbözőbb előjogok és kiváltságok tartoznak.

Nem véletlenül akarnak kizárólag a vezetői pozíciókba 50% nőt, azt persze nem követelve, hogy a másik fele akkor már 50% férfi legyen. Ha túlmegy a női arány az 50%-on, nekik az is teljesen oké.

Na ezt számukra az egyenlőség.

2021. máj. 8. 18:38
 67/73 anonim ***** válasza:
92%

Rákényszerítenél egy nőt az anyaságra, aki alkalmatlan rá?

Anyámat és a húgát pszichésen tönkretette az anyjuk.

2021. máj. 8. 19:06
 68/73 A kérdező kommentje:
Engem meg szeretett anyám. Akkor most mi van?
2021. máj. 8. 19:14
 69/73 anonim ***** válasza:
100%
De mint látod, csak mert valaki nőnek született, lehet rossz anya. Nagyanyám fiatalkorában még nagy volt a nyomás, hogy férjhez menjenek, szüljenek, de neki is jobb lett volna, ha másban teljesedik ki. Ma már van lehetőség másképp élni, én nem tudok mit kezdeni a gyerekekkel, nem érzem, hogy megfelelő anya lennék. Nem lennék olyan, mint nagyanyám, ő nagyon szélsőséges, de nem vagyok anya típus, jól érzem magam egyedül, sokszor nem vágyom társaságra, nem kerülöm az embereket, csak napi 24 órában nekem teher.
2021. máj. 8. 20:59
 70/73 A kérdező kommentje:

70: akkor éljél másképpen.

Most mondtad, hogy van rá lehetőséged.

Csak ne töröld belee lábadat azokba, akik ezt másképpen gondolják, és különösen ne követelj magadnak 50%-ot vezetői helyekre, ez ugyanis nem tudom hogyan kvöetkezik abból, hogy ki mennyire jó anya.

Érted a problémát?

2021. máj. 8. 21:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!