Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ismerték feministákat a Tiktokon?

Ismerték feministákat a Tiktokon?

Figyelt kérdés
Ha unatkozom feministákat nézek, viszont kifogytam a profilokból. Esetleg valaki ismer néhányat?

2021. ápr. 21. 17:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
mondj egy kettőt had nézzem én is
2021. ápr. 21. 17:51
 2/14 anonim ***** válasza:
Hegedűs Dori @hegedus_dori
2021. ápr. 21. 18:01
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
Incel napi rutin?
2021. ápr. 21. 18:24
 4/14 anonim ***** válasza:
23%
Írd be h feminism roasted. Sok jót találni ott, én sokat nevettem. Az a durva h egy lánnyal jövök össze, aki amúgy extrém femcel és feminista. Brutális hallgatni amikor a nemekről beszél.
2021. ápr. 21. 19:49
 5/14 anonim ***** válasza:
38%
#4 Akkor minek jössz össze vele? Amúgy amint rájön hogy mizogén vagy, egyből lelép majd.:)
2021. ápr. 21. 20:39
 6/14 anonim ***** válasza:
58%

5: Helyesen úgy írjuk a szót, hogy mizogin, szóval előbb ennek kellett volna utána nézned.

A másik pedig az, hogy attól, hogy valaki az extrém mértékű feminizmussal és szélsőséges gender ideológiákkal (ami igazából férfigyűlölet, nem feminizmus) nem ért egyet, az nem lesz rögtön nőgyűlölő.

Én sem értek egyet az extrém mértékű feminizmussal, pedig nő vagyok, de nem gyűlölöm a nememet.

2021. ápr. 21. 20:44
 7/14 anonim ***** válasza:
Tudja, milyen vagyok. Én is elfogadom öt, ő is engem. Ez így működik normális embereknél.
2021. ápr. 21. 21:24
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

#6 1. A feminizmus és a férfigyűlölet nem zárja ki egymást, attól hogy a nők utálják a férfiakat, még akarhatnak egyenlő jogokat. Akkor minősíthető feminácinak egy nő, ha több jogot akar magának.

2. A mizogénia alaptalan utálat a nők iránt, a mizandria pedig egy reakció erre az utálatra. A férfiaknak semmijük nem sérül a mizandria által a hatalmas nagy egojukon kívül. A mizogénia pedig rengeteg nő halálát, erőszakolását okozza (lásd Eliot Rodger)

3. A kérdesben és válaszban, amire válaszoltam sem a szélsőséges feminizmusról volt szó.

2021. ápr. 21. 21:29
 9/14 anonim ***** válasza:
Ja és ha már helyesírásról van, akkor utánanézned*. :))
2021. ápr. 21. 21:32
 10/14 anonim ***** válasza:
63%

De te azt honnan szűrted le egy 5 soros kommentből, hogy a 4-es válaszoló nőgyűlölő, mikor semmi nem utal erre? Kifejtetted a válaszodban, hogy "Akkor minősíthető feminácinak egy nő, ha több jogot akar magának." Honnan tudod, hogy a szóba forgó lány nem éppen ilyen?

Egyébként irritáló, ahogy egymás helyesírásába köttök bele.😂 Kevés ettől gázabb dolog van szerintem az interneten.

2021. ápr. 21. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!