Ismerték feministákat a Tiktokon?
5: Helyesen úgy írjuk a szót, hogy mizogin, szóval előbb ennek kellett volna utána nézned.
A másik pedig az, hogy attól, hogy valaki az extrém mértékű feminizmussal és szélsőséges gender ideológiákkal (ami igazából férfigyűlölet, nem feminizmus) nem ért egyet, az nem lesz rögtön nőgyűlölő.
Én sem értek egyet az extrém mértékű feminizmussal, pedig nő vagyok, de nem gyűlölöm a nememet.
#6 1. A feminizmus és a férfigyűlölet nem zárja ki egymást, attól hogy a nők utálják a férfiakat, még akarhatnak egyenlő jogokat. Akkor minősíthető feminácinak egy nő, ha több jogot akar magának.
2. A mizogénia alaptalan utálat a nők iránt, a mizandria pedig egy reakció erre az utálatra. A férfiaknak semmijük nem sérül a mizandria által a hatalmas nagy egojukon kívül. A mizogénia pedig rengeteg nő halálát, erőszakolását okozza (lásd Eliot Rodger)
3. A kérdesben és válaszban, amire válaszoltam sem a szélsőséges feminizmusról volt szó.
De te azt honnan szűrted le egy 5 soros kommentből, hogy a 4-es válaszoló nőgyűlölő, mikor semmi nem utal erre? Kifejtetted a válaszodban, hogy "Akkor minősíthető feminácinak egy nő, ha több jogot akar magának." Honnan tudod, hogy a szóba forgó lány nem éppen ilyen?
Egyébként irritáló, ahogy egymás helyesírásába köttök bele.😂 Kevés ettől gázabb dolog van szerintem az interneten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!