A feminista "forradalomnak" mikor lesz vége? Melyik ponton mondják azt, hogy köszönjük, nincsen több követelésünk?
Mondjuk akkor, ha egy doktorival rendelkező kutató nem asszonyság lesz
...
Kérdező, pontosan mire gondolsz? Most épp milyen cikket olvastál, amin felhúztad magad? Feltételezem valami külföldi portálon, mert itthon nem igazán nyert teret ez a mozgalom.
Vagy csak otthon a kanapén eszedbe jutott, hogy a nőknek miért nem elég, hogy szavazhatnak és dolgozhatnak, sőt, egyetemre is mehetnek?
Én már annak is örülnék, ha egy női tudósokról stb. szóló cikkre nem kéne gyomorgörccsel kattintanom a sok okádék, nőkön gúnyolódó hímsoviniszta komment miatt. Valami elképesztő mennyire zavarja a primitívebb férfiakat, hogy egy nő valamit, bármit elér.
De az is nagyon kedves élmény volt, amikor valamelyik erdős részen megtalálták egy gyermek maradványait. Amíg azt hitték, hogy kislány maradványait találták meg, ment a jóízű viccelődés, piroskás hasonlat. Érdekes módon, miután kiderült, hogy kisfiú maradványait találták, rögtön abbahagyták a viccelődést. Ugyanez van, ha fiatal lány erőszak, molesztálás áldozata, emlékszem a héves (nem a verős)esetre, ment alatta a szutykozás, biztosan élvezte, de a legdurvább "legalább volt egy jó napja a komának", meg biztosan bugyiban volt a kis k...
Képzeljétek el kedves feminácizók, hogy így kell élnetek. Hogy lányként, ha molesztálnak, akkor elégedetten csettint az emberek többsége, hogy na megint egy kis k...
Amikor a buszon zaklatott egy nyomorék részeg, akkor is a férfiak egy része röhögött, pedig látták, hogy majdnem sírok. Nem azt vártam, hogy segítsenek, mert leüvöltöttem a rohadékot (persze engem néztek rossz szemmel), HANEM HOGY LEGALÁBB NE RÖHÖGJENEK azon hogy a részeg fogdos és követ végig a buszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!