Mit gondolsz róla? Azt hallottam,hogy aki nem oltja be magát Covid ellen az buta ember.
"Szerintem ez nem ennyire fekete vagy fehér. Nem csak ez a két réteg létezik."
Figyelj, mikor egy géplakatos szakmunkás szélhámos képes több ezer fős követőtábort toborozni azzal, hogy eljátssza az embereknek hogy ő "független kutató" és hogy őt házi meg osztályvezető orvosok hívogatják tanácsért. Meg élő közvetítésbe kihúzza a netkábelt és színészkedik hogy őt éppen "hackelik" a titkosszolgálatok, mert akkora összeesküvéseket tát fel, és a követői erre a vásári mutatványra még pénzt is küldenek neki, hogy a "kutatásait" finanszírozzák, akkor kétséged van afelől hogy ezek az emberek hülyék-e? :D
Figyelj.
Senki nem vagyok ebben a Világban, de van egy világnézetem, ami azért alakult ki, mert tapasztaltam és láttam ezt-azt.
Nem hiszek olyan emberekben sem magam körül sem globálisan akiket a pénz irányít.
Próbáltam hinni, még mindig próbálok, de már nem tudok.
Bárcsak ennyire tudnék hinni, amennyire te, akkor semmi gondom-bajom nem lenne.
Mindenki küzd valamivel, de neked semmi jogod másokat 'lehülyézni'.
Fogadd el, hogy van aki így gondolkodik, van aki úgy.
Nem nagy dolog, nem kell térítőt játszanod, főleg nem egy anonim oldalon.
Tőlem annyi statisztikát hozol, amennyit akarsz, mindenre lesz ellen válaszom.
Miért?
Mert te ebben hiszel én másban.
"Nem hiszek olyan emberekben sem magam körül sem globálisan akiket a pénz irányít."
Akkor szerintem bújj el egy kő alá, mert ebben a világban mindenki megveszi a boltba a kenyeret.
Igen,legszívesebben elbújnék, de nekem is van életem, dolgozom és nem tudom a mindennapjaimat ennek a gondolkodásnak a szellemében élni.
Sajnos.
Így szemben megyek saját magammal, az elveimmel.
De neked nem kell foglalkoznod azzal, hogy én hová és hogyan vagy mikor megyek.
Te is maszkban leszel még egy darabig és én is.
Nem kell neked mindennel foglalkoznod, főleg, hogy nem a bolti kenyér megvételéről beszélek, csak ezt jobb, ha te fel sem fogod.
Oltakozz fél évente 2x , jobb lesz életed, ne félj.
Nincs. Elég objektíven mérhetőek a kognitív képességek, többek között standardizált IQ-teszttel, ami persze nem mutat rá mindenre, de egy nagyon erős indikátor. Messze a legpontosabb eszköz a kognitív pszichológia eszköztárában.
Mensa által hitelesített, hivatalos teszt alapján?
Mert a netes meg facebookos kamukon mindenkinek 140 lesz, megnyugtatlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!