Mit gondolsz róla? Azt hallottam,hogy aki nem oltja be magát Covid ellen az buta ember.
Orvosszakmai szempont.😅
Érdekes, jó pár orvos, háziorvos pont a mostani oltás ellen van.
Én nem hiszek a lefizetett "orvosoknak".
Egymillióból COVIDosból itthon kb. 30000 ember halt meg, és több mint 100.000-nek maradandó légzési és egyéb problémái keletkeznek (fiatalon is)
Egymillió vakcinából átlag 1 vérrögképződés történik a nemzetközi adatok alapján.
Melyiket racionálisabb szerinted bevállalni? Mondd kérlek, hogy csak nem voltál tisztában a számokkal, és nem síkhülye vagy.
Valóban, a megosztottság valós. A tanult, racionális, társadalmi jót kereső réteg VS buta, bigott, konteós, lecsúszott, keserű réteg.
Vannak a laposföld hívő szintű fanatikus szkeptikusok, és partizánromantikában fürdőző nagy "lázadók".
Vannak akik mondjuk végeznek magukban valami kockázatelemzést, mit kockáztat ha beoltatja magát, mit kockáztat ha nem stb... aztán próbál valami racionális alapon véleményt alkotni, bár rohadt nehéz ennyi információból kiolvasni a valóságot.
Meg van aki mindent elfogad, mert bízik annyira a rendszerben.
De a legfontosabb hogy mindenki azt véli hinni, hogy ő tudja a tutit.
Na a 12:52-es tökéletes mintapéldány a laposföld hívő szintű fanatikus szkeptikusokra.
Aki nem az ő agymenésüket támasztja alá, az már csak "lefizetett" lehet.
29-es. Igazad van, meg is tértem.
Jó , hogy itt vagy :D
"Valóban, a megosztottság valós. A tanult, racionális, társadalmi jót kereső réteg VS buta, bigott, konteós, lecsúszott, keserű réteg."
Szerintem ez nem ennyire fekete vagy fehér. Nem csak ez a két réteg létezik.
De nem is ez a lényeg, hanem ez egy újabb lehetőség az ellentétek szítására, arra hogy azon legyen a hangsúly miben különbözünk, hogy véletlenül se arra koncentráljunk mi az amiben hasonlítunk. Én legalábbis így látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!