Van itt olyan ember, aki elismeri a gyengeségeit, tudomásul veszi őket, de nem használja kifogásként?
Nem olyanra gondolok, aki ilyeneket mond magáról, hogy " túl jószívű vagyok" meg "nem tudok kikapcsolni".
Hanem, aki a társadalmi megítélés szerint valami súlyos hibával él együtt és be meri ismerni, legalább magának, bizalmasának.
Pl. "irigy", "energiavámpír", "mártír", "beképzelt" stb.
Ismersz ilyet, vagy talán épp te, szembe tudsz nézni ezzel, lemered írni egy anonim fórumon? Csak kíváncsi vagyok, mert a neten mindenki oly tökéletes, szívesen látnám néhány tökéletlen ember válaszát.
Nekem is van, rengeteg :) de hát ezt dobta a gép xD
Lusta, döntèskèptelen, antiszoc, nehezen oldódó, makacs... Ilyenek :D
Rengeted hibám volt, amiket felismertem és tudatosan igyekeztem ezeket megszüntetni.
Pl. Gyerekként loptam.
Fiatal felnőttként kavartam a szart, visszaéltem mások bizalmával, tehát mondhatni, hogy kétszínű is voltam.
Más most nem jut eszembe, de ezek is elég súlyos dolgok.
Igencsak érett felnőtt vagyok, nem kavarom a trutyit, mindenkinek a rám bízott titkát őrzöm mint a sír, kétszínű sem vagyok, mert már nem akarok senkinek erőn felül megfelelni.
Ami egy teljesen új rossz szokásom az a lustaság.
Egyre lustább vagyok, amihez nincs kedvem, azt halogatom és tolom magam előtt, míg a muszáj rá nem visz. Ez azelőtt nem volt.
Én borzalmas vagyok.
Nemrég eszméltem rá, hogy nőként bántalmazó voltam egy kapcsolatban. Nem verés. De elég durva dolgok.
Mellete mindig az van bennem, hogy engem sokat bántottak/bántanak, mivel egyszerűen az emberek nem értik a magamnak valóságomat, a fejemet, meg nem tudom. De ez nem menthet fel.
Van más hibám is, elég sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!