Mit gondolsz róla? Azt hallottam,hogy aki nem oltja be magát Covid ellen az buta ember.
Hitegesd csak magad ezzel, mantrázd csak a politika és a média által mondottakat. Bocsika, a te egészségedért egyedül csak te vagy a felelős. Nem az én lelkemen szárad, ha te beteg vagy/leszel.
Nem a politika és média által mondottakat mantrázom, hanem orvosszakmai szempontok alapján elemeztem a helyzetet, és született egy álláspontom.
A vírusoknál úgy száz éve tudjuk, hogy mennyire fontos az általános átoltottság, sajnálom, hogy te leragadtál valahol a laposföld-hívők szintjén tudományos szempontból. Sajnos fel sem fogod mennyire káros ez a mentalitás.
Szerintem egyik oldalnak sem kellene 'megtérítenie' a másik oldalt.
Kedves 12-es válaszoló.
Teljesen egyetértek veled! Én sem állok be a rettegő birkák közé. Én a maszkot sem veszel fel az utcán, nehogy már ne kapjak levegőt, csak azért, mert az Orbán azt mondta, meg ugye vannak a kék ruhás majmok! Hát, simán az arcukba vigyorogok azoknak is. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!