Van olyan az ismerettségi körödben vagy hallottál már olyanról, hogy valakinek a keresztneve ugyanaz, mint a vezetékneve?
Figyelt kérdés
Nem szokták kinevetni? A szülők mit éreztek, amikor ugyanazt a keresztnevet adták a gyereknek, mint ami a vezetékneve?:D
(Pl.Máté Máté)
2021. ápr. 25. 23:27
1/6 anonim válasza:
Személyesen nem ismerek ilyen embert, de munkám során találkoztam ilyen nevekkel. Hogy mit gondolhattak a szülők azt nem tudhatom nyilván, gondolom mindenkit más motivált, hogy így kiszúrjon a gyerekkel. Gondolom nem direkt, csak bele sem gondoltak névadáskor hogy szörnyen fog hangzani.
2/6 anonim válasza:
Filmek stáblistáiban hallottam többször, hogy "Hangmérnök: Miklós Miklós".
3/6 anonim válasza:
Ismertem egy László Lászlót.
Elsőre fura, de semmi nevetséges nincs ebben.
4/6 anonim válasza:
Sándor Sándort ismerte
m régebben. Meg szintén stáblistákon szoktam hallani Mihályfalvi Mihályt.
5/6 1112 válasza:
anyám ismer egy ilyet. Én magam a saját környezetemben még nem láttam. Ő László László.
6/6 anonim válasza:
Apám is ismert egy László Lászlót.
Mindenki csak úgy hívta,hogy László Laci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!