Lehetséges, hogy mindkettőjükkel megtörtént ugyanaz az eset? A többi lent.
Figyelt kérdés
Van két jó barát. Tényleg a legjobb barátok. Más - más városokban élnek. Elmeséltek mindketten nekem egy történetet, ami pontosan ugyanúgy hangzott. Úgy mesélték, hogy velük történt, csak a helyszín volt más, mivel nem egy helyen élnek.Megtörténhetett pontosan ugyanaz mindkettőjükkel? Nekem ez olyan fura. Szerintem az egyik közülük csak a haver sztorijával szórakoztatott.2020. júl. 26. 00:16
1/18 anonim válasza:
elég valószínű, hogy csak az egyikkel történt meg. de hogy kerülsz te a képbe, miért neked mesélte el mindkettő?
3/18 anonim válasza:
2+ Az a kamus, aki itt nagyon ki akar tiltani valakit.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
4/18 A kérdező kommentje:
Kissé bonyolult elmagyarázni, hogy kerültem én a képbe. Ismerem mindkettőt. Az egyiket hamarabb ismertem meg, mint a másikat. Így ebben a sorrendben is hallottam tőlük a sztorit. Pont ezért fogalmam sincs melyikőjük az, aki a másik érdekes történetével akar jófej lenni.
2020. júl. 26. 01:25
5/18 anonim válasza:
4 Sztorit átvenni átlehet, ha valaki csalni akar, de vannak részletek, okiratok amiket nem lehet a másiktól mailezéssel kiszedni.
6/18 anonim válasza:
4 És hát a tények makacs dolgok. 24 évre visszamenőleg meg végképp.
7/18 anonim válasza:
4 A rendőrségi nyilvántartás az meg még makacsabb dolog.Ott már kevés a zsebbe pénz, meg a privát levelezések alapján lévő személyiségi jogsértés, identitáslopás.
8/18 anonim válasza:
*A rendőrségi nyilvántartás az meg még makacsabb dolog.Ott már kevés a zsebbe pénz, meg a privát levelezések alapján lévő személyiségi jogsértés, identitáslopás, információlopás.
9/18 A kérdező kommentje:
Kedves 3,5,6,7,8
Mi van? Miről beszélsz?
2020. júl. 26. 01:41
10/18 anonim válasza:
9 az van, hogy a 2 ember közül az egyik másolja a másik embert. Az van.
No már most, egy "másoló bajnokot" aki ellopja a másik identitását, múltjából tud részleteket,helyzeteket amit a sajátjának állít be, azt pillanatok alatt az életben, kint a net-en kívül le lehet buktatni.
Mert míg az egyiknek vannak fizikális bizonyítékai, konkrét bizonyítékok, addig a másik csak írni tudja a dolgokat.
A személyiséget meg igazolni is tudni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!