13, én például a bezártság alatt vagyok a legboldogabb, nekem abszolút nem hiányzik a találkozzunk-fertőzzünk. Vannak introvertáltak és extrovertáltak, és én pl. le tudnám élni az egész életem teljes boldogságban 4 fal között. Ne általánosítsunk, embertípusok vannak.
2021. ápr. 24. 09:44
22/31 A kérdező kommentje:
Továbbra is várok az értelmesebb válaszokra. A tagadásokra , a retardált mocskolódásokra stb. meg nem vagyok kíváncsi.
2021. ápr. 24. 10:18
23/31 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Mindenki tudja, hogy létezik a vírus! Senki nem vonja kétségbe. Csak hogy nem biztos, hogy a vakcina lesz a megoldás. Olyan dologban bíztok, ami nincs tesztelve rendesen.
Azt még el tudom képzelni, hogy a covid ellen véd a vakcina (úgyahogy) de nincs pontos adat, hogy meddig? egy-két hónapig? Fél évig? Egy évig? Mi lesz utána? Folyamatosan "oltakozni" kell? Mi van ha jönnek a mutánsok? Olyan oltás nincs, ami mindenre jó!
Szóval én senki pártján nem állok, hanem gondolkodom rajta sokat. És egyszerűen egyre inkább azt látom, hogy nagyon becsapnak minket. És attól tartok, hogy ennek a folytatása az lesz, hogy az embereket rá fogják venni brutális dolgokra "önszántukból" a félelem eszközével. És az oltás az még csak egy kezdet, csak egy eszköz..
Tudom hogy le fogtok pontozni de én így látom.
2021. ápr. 24. 10:35
24/31 anonim válasza:
A buta emberek miért terjesztik, hogy a vakcina nincs tesztelve? Az oke, hogy tudományos szaklapokat nrm olvastok és a tudományos világban sem vagytok jelen, de blődségeket minek terjesztetek?
2021. ápr. 24. 10:43
25/31 anonim válasza:
Miért mikor tesztelték? Egy éve van még csak covid.
2021. ápr. 24. 10:48
26/31 anonim válasza:
Aha,a korabbi sars vírusról gondolom még csak hírből sem hallottál, valamint azt gonsolod, hogy minden vírus extra egyedi es mindegyikhez ez teljesen új technikával kell oltást készíteni, amit abban a pilanatban kezdenek el, amikor létrejön a vírus. Aham, ez így működik, egy párhuzamos univerzumban
2021. ápr. 24. 10:51
27/31 anonim válasza:
Emlékszem,kb tíz éve is akarták,hogy oltassuk magunkat a madárinfluenza ellen,csak annak nem volt ilyen jó reklámja,mint a mostaninak.Attól,hogy évtizedek óta tanulmányozzák a koronavírusokat,és van technológia,az még nem biztosíték arra,hogy ez s vakcina megfelelő és hatásos.
2021. ápr. 24. 10:58
28/31 anonim válasza:
Nem, a buta embernek lehet mindani bármit, ahelyett hogy utána nezne, vagy tanulna egy picit, inkább terjeszti a saját f.szságait. Az 50es evekben még a DNS szerkezetét sem ismerték, az akkori öregek mondhatják, hogy emlékeznek arra az időkre, azóta eltelt 70+ év és gyakorlásilag bármit meg tudunk csinálni a laborban, biosz szak első évében már vektorba klónoztak és géneket ütöttem ki, és gondolod egy nyamvadt vakcina elkészítése akkora ördöngösség? ne nevettess már
2021. ápr. 24. 11:04
29/31 anonim válasza:
Ezt érte el a politika. Teljes bizalmatlanság!
2021. ápr. 24. 19:11
30/31 A kérdező kommentje:
ez nem politikai kérdés , hanem az orvosok,szakemberek dolga ez a koronavírussal kapcsolatban
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!