Az oltás hatásai vagy a koronavírus okozta betegség a veszélyesebb?
Figyelt kérdés
2021. márc. 18. 12:27
A kérdező szavazást indított:
az oltás hatásai
a koronavírus okozta megbetegedés
37 szavazat
1/20 anonim válasza:
Mégis milyen veszélyt jelent az oltás (általánosságban)? Valaki tudna valami konkrétumot mondani?
2/20 A kérdező kommentje:
Szorítkozzunk a koronavírus elleni oltásra!
Az milyen veszélyeket rejthet magában?
2021. márc. 18. 12:32
3/20 anonim válasza:
Én is arra gondoltam, csak nem konkretizáltam. Tehát nem pont az Astrára gondolok, hanem az összes koronavírus elleni oltásra.
4/20 anonim válasza:
Jelen ismereteink szerint semilyet.
5/20 A kérdező kommentje:
Tehát teljesen biztonságos?
Senkinek semmi baja nem lesz tőle?
2021. márc. 18. 12:36
6/20 anonim válasza:
lehet még csak nem jelenketett, majd 5 éves távlatban meglátjuk, hogy mit pumpáltak az emberekbe... Lehet placebo az egész. Honnan tudod? Gondolom nem vizsgáltattad be a fecskendő tartalmát, egy laborban.
7/20 anonim válasza:
6
Létezik antitest teszt, de gondolom, hogy számodra az is csak átverés. Szépen le lettünk pontozva azért, mert elfogadjuk a tudomány jelen álláspontját. Gratulálok! Értelmes közösség. :D
8/20 anonim válasza:
a Koronavírus okozta megbetegedés rosszabb a Vakcina jobb
9/20 anonim válasza:
Azt az egyet nem tudjuk, hogy ha egy járványcsúcson beoltanak rengeteg fertőzöttet (mert teszt nincs) a teljes vírusos sinopharm-mal, az súlyosbíthatja-e a tüneteket. Én ezt nem zárnám ki.
Persze a veszélyes ekkor is a vírus, ha valakit csak beoltanak, annak nem nagyon lesz baja.
10/20 anonim válasza:
#9 a Sinopharm (kínai) elölt vírus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!