Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azok akik azt mondják hogy a...

Azok akik azt mondják hogy a koronavírus nem veszélyes , azok élvezik hogy ezáltal másokat is veszélybe sodornak?

Figyelt kérdés

Élvezik hogy másokkal is elhitetik hogy nem veszélyes ezáltal sokkal többen kerülnek veszélybe?

És erre vajon mi a magyarázatuk?

[link]

2021. ápr. 24. 08:47
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
64%

Szia 10!

Magyarázd már meg nekem, egyik külföldi országban élek, itt november óta jár mindenki tesztelésre hetente.

Minden héten november óta negatív tesztem van, és az összes ismerősömnek is.

Senki nem kapta el ezt a hűde milyen vírust.

Hogy lehetséges ez akkor?

Egyébként itt már maszkot sem kell hordani(Szlovákia mielőtt kérdeznéd),amit itt is csinált a kormány és bele is bukott később, kiderült hogy a propaganda fele kamu volt.

Na akkor most mi van????

2021. ápr. 24. 09:08
 12/31 anonim ***** válasza:
57%

10-es,én szociális szférában dolgozok,egyik szülőm kórházban,másik szintén rengeteg emberrel találkozik minden nap.Több kovidossal találkoztam,aki biztos az bolt.Még többrl,akiről nem tudom.

De mindenkinek élni kell,emberek ezrei mentek tönkre a bezárások miatt.Sajnálod a vendéglátóstól azt az 5 forintot?Akkor utalsz nekik minden hónapban egy kis pénzt,mert olyan jó ember vagy?

Az ilyeneket,mint te összekéne szedni mind,bezárni a föld alá egy bunkerbe,rettegjetek ott.

Undorító és szànalmas vagy.

2021. ápr. 24. 09:10
 13/31 anonim ***** válasza:

10est időközben törölték, arra írtam a válaszom.

11es voltam.

2021. ápr. 24. 09:10
 14/31 A kérdező kommentje:
Ennyi vírustagadót te jó ég...... Akkor azok akik meghaltak illetve egészségkárosodásuk lett a vírus miatt egyszerűen letagadjátok. Ez igen... Ehhez pofa kell ám. XD
2021. ápr. 24. 09:14
 15/31 anonim ***** válasza:
76%
Más betegségekkel is ennyit foglalkozol? Vagy azzal, hogy a szabályszegők miatt hány ember hal meg az utakon?
2021. ápr. 24. 09:16
 16/31 anonim ***** válasza:
72%
A veszélybe sodrás mint szexuális örömforrás felkerülhetne a "fóliák listájára" . Nekem is már csak az tud örömet okozni. Mindig izgalomba jövök a zaftos hírek hallatán.
2021. ápr. 24. 09:19
 17/31 anonim ***** válasza:
35%
*Fíliák listájára
2021. ápr. 24. 09:20
 18/31 A kérdező kommentje:

Akkor ismét felteszem!

Mi a magyarázatotok arra hogy saját magam tapasztalom hogy haltak meg az ismerőseim a koronavírus miatt illetve sokaknál egészségkárosodások lettek a koronavírus miatt?

2021. ápr. 24. 09:26
 19/31 A kérdező kommentje:

#11 #12 #13

Ti csak mocskolódni tudtok? Értelmesen képtelenek vagytok válaszolni?

2021. ápr. 24. 09:29
 20/31 anonim ***** válasza:
78%

Ki mocskolódik?

Én nem tudok olyanról a tág környezetemben,aki belhalt volna,vagy tartós egészség károsodása lett volna.Nagyanyám azt mondta az unokaöccsének,hogy ne féljen,jó fajta vagyunk.Igaz,ők végig dolgozták az egész életüket,most is aktívak,nem csak otthon döglenek,mint sokan.Lehet ezért nem haltak bele közel száz évesen?Apám többet bír 70 évesen,mont sok fiatal.Mi nem tehetjük meg ,hogy rettegünk,mert élnünk kell,menni a dolgunkat végezni.Kovidosokkal voltam hetekig majdhogynem összezárva.Van akinek alapbetegsége van rengeteg,mégis él.

Bújj el,és rettegj.A kutyát nem érdekli,másnak van élete és kötelezettsége másokkal szemben

2021. ápr. 24. 09:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!