Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy értessem meg a szüleimmel...

Hogy értessem meg a szüleimmel, hogy veszélyes is lehet a koronavírus?

Figyelt kérdés
Egyikőjük megkapta a vírust, nem javul a köhögése és már a szagokat sem érzi. Nem tudom megértetni vele, hogy ez még komolyabbra is fordulhat, sajnos ők inkább hajlanak az összeesküvés elméletek felé. :( A Favipiravirról pl. hallani sem akarnak, mert azt gondolják attól lesznek még betegebbek. Hogyan lehetne hatni rájuk? Szeretném, ha mindkettőjük másképp látná a saját érdekükben a helyzetet. :(
2021. ápr. 15. 21:35
1 2
 1/20 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
92%
Sajnos sehogy. Hány évesek a szüleid?
2021. ápr. 15. 21:40
 2/20 anonim ***** válasza:
35%
Kioktatás helyett inkább vegyél nekik vitaminokat, gyümölcsöket, hogy javuljon az állapotuk. Senki nem kért meg rá téged arra, hogy hittérítést végezz!
2021. ápr. 15. 21:56
 3/20 anonim ***** válasza:
17%
Kedves kérdező... Esetek többségébe nem okoz semmi gondot még a köhögéssel és a érzékszervek vesztéssel. Plusz szüleid is úgy álhatnak hozzá hogy inkább megélnek mit sem 2 hétig se ki se be.
2021. ápr. 15. 22:08
 4/20 A kérdező kommentje:

#1 50 évesek.:(

Felőlem bárki bármilyen nyomoréklelkű lehet, rólam lepereg, szóval légyszi ne itt... Kérek mindenkit, hogy próbáljunk meg a kérdésre válaszolni, amire ez az oldal való, amihez nem tartozik, hogy vettem-e vitaminokat-e vagy sem vagy, hogy kioktattam-e őket vagy sem. Az előbbi igen, az utóbbi természetesen nem, nálunk kommunikálunk és nem okoskodunk. Az értelmes válaszokat megköszönöm.

2021. ápr. 15. 22:08
 5/20 A kérdező kommentje:
#3 Igen, ezt is teljesen megértem és ebből a szempontból ez nagyon nehéz és kényes téma. Én egyszerűen csak féltem őket, mert alapjáraton sem teljesen egészségesek. :(
2021. ápr. 15. 22:11
 6/20 anonim ***** válasza:
32%

4es. Az már nehezebb kérdés, de igen. Hasznos lenne a vitamin stb.

Emellett ha be is jelentik hogy vírusosak, akkor is csak bezárják otthonra őket.

2021. ápr. 15. 22:11
 7/20 anonim ***** válasza:
96%
Annyi lehet még kérdező hogy biztatod rá aki elkapta, hogy ha úgy érzi hogy baj van, akkor ne habozza hívni a mentőt.
2021. ápr. 15. 22:14
 8/20 anonim ***** válasza:
60%

Ha nem javul,erősen ajánlott az a gyógyszer antibiotikummal,szért volt,akiknek segített.

Ezt a vitaminos dumát (persze fontos,én is szedek),hagyjuk már.

2021. ápr. 15. 22:31
 9/20 anonim ***** válasza:
18%

Vasarolj be anyadeknak gyakorizas helyett. Gyumolcs ,zoldseg. Ha azt varod,h gyogyuljanak meg.

Esetleg meg fozhetsz is rajuk,amig betegek.

Ez egy influenza/natha. Ne borulj ki rajta.

A szuleidnem meg megmaradt a jozan esze.

2021. ápr. 15. 22:58
 10/20 anonim ***** válasza:
25%

Kérdező, eleve, ahogy feltetted a kérdést, már maga az kioktatás jellegű, mert nem fogadott el, hogy a szüleidnek az agyát nem mosta át a csak félelmet gerjesztő propaganda és meg akarod magyarázni, hogy húú..most sz..rjanak is be.

Elég erős az immunrendszerük? Sokat foglalkoznak az egészségükkel?

Ugye tudod, hogy a félelem, a pánik ezek mind rombolják az immunrendszert?!

Ne akarj velük semmit se máshogy megértetni, fogadd el, hogy ők mások, mint te.

2021. ápr. 16. 06:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!