Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy értessem meg a szüleimmel...

Hogy értessem meg a szüleimmel, hogy veszélyes is lehet a koronavírus?

Figyelt kérdés
Egyikőjük megkapta a vírust, nem javul a köhögése és már a szagokat sem érzi. Nem tudom megértetni vele, hogy ez még komolyabbra is fordulhat, sajnos ők inkább hajlanak az összeesküvés elméletek felé. :( A Favipiravirról pl. hallani sem akarnak, mert azt gondolják attól lesznek még betegebbek. Hogyan lehetne hatni rájuk? Szeretném, ha mindkettőjük másképp látná a saját érdekükben a helyzetet. :(
2021. ápr. 15. 21:35
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
#10 Nem vitatkozom ezen, akkor legyek kioktató, hogy nem akarom csak úgy végig nézni, hogy romlik a szeretteim állapota.
2021. ápr. 16. 06:25
 12/20 anonim ***** válasza:
59%
8as gratulálok. Vírust antibiotikummal...
2021. ápr. 16. 06:48
 13/20 anonim ***** válasza:
31%

Akkor tegyél meg mindent azért, hogy állapotuk javuljon. De azzal nem fog javulni, ha kioktatod őket, csak mert ők másképpen látják a dolgokat. Sőt, mivel veszekedni fogtok, ezzel még jobban rombolod az immunrendszerüket.

Felnőtt emberek, azt csinálnak, amit akarnak.

De gondolom azon még véletlenül se gondolkodtál még el, hogy nagy valószínűséggel nem ők látják rosszul a dolgot, hanem te, akinek a propaganda átmosta az agyát.

2021. ápr. 16. 07:44
 14/20 anonim ***** válasza:
86%

A sok szakértőnek üzenném, hogy épp a szervezet részéről kiváltott túlzott immunválasz az, (citokinvihar-nézzetek utána) ami a legnagyobb problémát okozza a betegség lefolyásában és a kezelésben. A tüdő szövetelvàltozását és a sokszervi gyulladást egyik vitamin se a zöldség, se a gyümölcs se az antibiotikum nem fogja nektek meggyógyítani. Akik lélegeztetőre kerülnek paradox módon nagyrészt pont azért kerülnek oda, mert az immunrendszerük “túl jól” működik és még akkor is gőzerővel védekezik amikor már nincs rá szükség. A covid azért egy alattomos betegség, mert az embert sok esetben a saját túlműködő immunrendszere nyírja ki. Ezt a túlműködést váltja ki a vírus a szervezetből. Nem mindenkiéből, ezért van az, hogy sokan náthaszerűen átesnek rajta. A gond akkor van, ha beindul a vihar, ami a kerti sétától akár pár órahossza alatt légzéstámogatásig juttathatja az embert.

Konyhanyelven ha a szervezet le is győzi a vírust, vagy már közel a győzelem, megbolondul, nem áll le és tovább harcol saját maga ellen, a rengeteg termelt immunsejt elkezd egészséges sejteket is támadni a fertőzöttek mellett. Ha ez a tüdőben történik, akkor nagyon gyorsan jön a fulladás, kórház, lélegeztetés.

Erről nyugodtan beszámolhatsz a szüleidnek, kérdező, ha csakis az immunrendszerükben bíznak.

A favipiravir vírusölő készítmény, korai szakaszban hasznos. Ha segít kinyírni a szervezetnek azt a dögöt mielőtt beindul a vihar, megmentheti az életüket.

2021. ápr. 16. 08:35
 15/20 A kérdező kommentje:
#13 Azt hittem hagyhatjuk már ezt a kioktató témát. 😂 Leírtam, hogy ilyenről szó sincs, de csak erősödőtt valaki, akkor ráhagytam már, mert nem tudom és nem is akarom máshogy/többször leírni, hogy NEM OKTATOK KI SENKIT SOHA! Tiszteletben tartom mindenki felfogását, mindenki döntse el maga hogy viszonyul a vírushoz, én csak féltem őket és a legjobbat szeretném nekik és megértetni velük, hogy nem ördögtől való a Favipiravir.
2021. ápr. 16. 11:20
 16/20 anonim ***** válasza:
28%
Csak az lesz beteg aki fogékony erre...
2021. ápr. 16. 11:55
 17/20 A kérdező kommentje:
#14 Köszi, ezt jó tudni.
2021. ápr. 16. 20:59
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez a koronavírus veszélyességének a tagadása már népbetegség.XD

A Favipiravir nem jó hatással van a májra , csak akkor szedjék ha jók a máj értékeik.(bilirubin)

2021. ápr. 17. 21:46
 19/20 anonim ***** válasza:
69%
Kedves kérdező, rossz helyen tetted fel ezt a kérdést. Leginkább azért, mert ide a virus- és járványtagadó ostobenkók írnak. Valószínűleg ők fiatalok, és simán nem értik, hogy ez veszélyes lehet szerencsétlen esetben rájuk is, de az idősebbekre mindenképpen. Szóval a kérdésedre visszatérve nem sokat tehetsz. Ha a szüleid ezt nem akarják megérteni a híreket és szomorú emberi történeteket olvasva, akkor leglább arra próbáld őket rávenni, hogy vigyázzanak magukra.
2021. ápr. 21. 15:02
 20/20 HELPERGUY4 válasza:
Sajnos ameddig nem kapják el úgysem hiszik el én is így voltam vele
2021. ápr. 26. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!