Elítéltek azért mert én nem hiszem el hogy nem veszélyes ez a koronavírus?
Mert ti aztán megmondjátok a tutit. Hogy szerintetek teljesen ártalmatlan ez a koronavírus. Csak hogy én ezt nem hiszem el. Nem egy emberről tudok akik korábban egészségesek voltak most meg teljesen tönkrement az egészségük. Azt mondjátok hogy fiataloknál és egészséges embereknél nem lehet súlyos a betegség , én ezt se hiszem el. Ahogy azt se hogy nem halhatunk bele. Illetve azt se hiszem el hogy csak azok halnak bele akiknek már nem sok idejük lett volna hátra(pár év)
Tehát elítélhettek nyugodtan , csak azért mert én nem vagyok olyan mint ti!!!!!!!!!
Mi a kérdés valójában?
Ez nem ide való, hanem egy facebook postba
@11:05
Főleg a józan eszedet vette el valami, de azt már nagyon régen.
Nem hiszem, hogy sok ember elítélne, ha meg igen, mit számít neked vadidegenek véleménye az álláspontodról?
Én nem tartom annyira veszélyesnek, hogy ilyen szigorokra legyen szükség, de veszélyesnek tartom annyira, hogy hordjak maszkot emberek között, odafigyeljek rá, hogy az időseket nagy ívben elkerüljem a tömegközlekedésen vagy boltokban és feleslegesen ne menjek ki a házamból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!