Nem tudok fodraszhoz menni, viszont megyek buliba, mi a . teendo?
Figyelt kérdés
Sajnos bezartak a fodraszok es mar nem voltam 3 hete. Alapjaraton hetente jarok barber shopba mert szeretem ha mindig jo a hajam. Mit tudok csinalni igy? Penteken meg szombaton is megyek bulini, tele lesz jo csajokkal.. 20F2021. márc. 24. 12:09
1/22 anonim válasza:
Keresd fel a fordrászokat, hátha valamelyik vállal hajnyírást otthon. Én így tettem.
2/22 anonim válasza:
A többiek is "fodrászolatlanul" lesznek ott a buliban...
Ne légy ennyire hiú. :)
3/22 anonim válasza:
Ugye ez egy provokatív kamu?
Direkt buliba mész, mikor tombol a járvány.
Meg fiú létedre hetente fodrászhoz. Ez még egy melegtől is túlzás lenne.
4/22 anonim válasza:
4
Nem. Van, aki megteheti. Olyan is van, akinek fontos a megjelenés. :)
5/22 anonim válasza:
Nem dől össze a világ, ha fél centivel hosszabb hajjal jelensz meg.
6/22 anonim válasza:
Egyrészt szerintem nem fog senkinek feltűnni ha kicsit hosszabb a hajad. Másrészt ha ez neked ennyire kardinális kérdés, akkor kérdezd meg a fodrászt, hogy kimegy-e házhoz! Az enyém kijött.
7/22 anonim válasza:
Havi 1 cm-t nő a haj. Tehát hetente 2-3 mm-t...
Aki ezt észreveszi, és emiatt fog téged kerülni kérdező, hát azzal ne is akarj semmit... :-DDD
8/22 anonim válasza:
Ne hogy rátok hívják a zsekákat.
9/22 anonim válasza:
Most tényleg a kinézeted a fontos? Ja. Tipik csajozógép.🤔
10/22 anonim válasza:
Hát nem lennék egy ilyen pasi barátnője...... :-DDDD
aki ennyire piperkőc a haját illetően, azzal más baj is lehet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!