Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezek után is azt mondjátok...

Ezek után is azt mondjátok hogy nem veszélyes a koronavírus?

Figyelt kérdés

"Merkely Béla kardiológus, a Semmelweis Egyetem rektora, Jakab Ferenc virológus a Pécsit Tudományegyetem Természettudományi karának tudományos dékánhelyettese és Szekanecz Zoltán belgyógyász, immunológus, reumatológus szakorvos, a Debreceni Egyetem egyetemi tanára járta körül az elhúzódó Covid-betegséggel és az oltással kapcsolatos tapasztalatokat"

"Az egyórás beszélgetés legfontosabb állításait az alábbiakban foglaltuk össze:

Magyarországon százezres nagyságrendű a koronavírus-fertőzés gyógyulása után is maradványtünetekkel, szövődményekkel, post-Coviddal küzdők száma. Ez a jelenség olyan gyakori, hogy sokan már önálló betegségnek tartják. A Kardiológiai Klinikán az ambuláns betegek fele post-covidos tünetektől szenved. Míg a betegség akut szakasza főleg az idősek számára veszélyes, a post-covidosok között rengeteg a fiatal. Kimondható, hogy a Covid-19 nemcsak az idősek, hanem a fiatalok számára is veszélyes betegség."

Forrás:

[link]

Értem én hogy nektek könnyebb elviselni hogy azt mondjátok hogy nem veszélyes a koronavírus. Az orvosok szerint meg igen , de nálatok megy a hasraütés és hogy ti jobban tudjátok. Ott a sok kérdés,válasz , mennek ám a tagadások. Akkor az miért van hogy a koronavírus tönkrevágja az emberek egészségét? Egy rossz egészségi állapot mindez a vírus miatt. Megéri?

2021. febr. 21. 15:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
32%
Nem olvastam el de sosem állítottam ilyet.
2021. febr. 21. 15:08
 2/14 alletta ***** válasza:
41%
szerintem veszélyes. nagyon keveset tudunk róla egyelőre. minden, amit tesznek érte a tudósok, csak próbálkozás.
2021. febr. 21. 15:11
 3/14 anonim ***** válasza:
65%
Politikai hiszti a nép meg hülye, aki elhiszi a fidesz meg az operatív ostobák marhaságát
2021. febr. 21. 15:12
 4/14 anonim ***** válasza:
13%

Minek írsz ki ilyen kérdést ide? Meggyőzni nem fogod őket. Azon a szinten vannak értelmileg, mint a középkori ember, megégetnék az orvosokat, ápolókat. Egyszerűen nem értenek meg alapvető dolgokat, és amit nem értenek, attól rettegnek. Vírusrettegőnek, birkának hívják a maszkot hordó embereket, miközben ők is maszkot hordanak, csak próbálnak azzal lázadni, hogy megvarrják csipkebugyiból.

Ezektől vársz bármit? :)

2021. febr. 21. 15:12
 5/14 anonim ***** válasza:
27%
Én azt mondom most már: bármelyik vakcina jobb, mint a covid. Bárkire nagyon veszélyes lehet a vírus. Nem lehet előre tudni. Maradandó károsodást okoz.
2021. febr. 21. 15:13
 6/14 anonim ***** válasza:
11%
Tessék, meg is jött a hármas. Az nem zavarja, hogy nemcsak itthon vannak korlátozások. De hát írtam is, ennyit lehet várni tőlük. Ja még kifelejtette a gonoszmédiát, bilgécc, mikrocsip dolgot. Imádják hazsnálni a hiszti szót is, hiszen ezzel még főlényeskedőbb dumát le tudnak vágni. Szánalmas.
2021. febr. 21. 15:15
 7/14 anonim ***** válasza:
11%

[link]

Csak, hogy kicsit felvilágosodjatok!

2021. febr. 21. 15:42
 8/14 anonim ***** válasza:
29%
Cuki, hogy mindig lepontoztok, de ettől még ugyanolyan ostobák maradtok kedves gödényisták. Ezt is pontozzátok le, így biztosan igazatok lesz. Esetleg linkeljetek valami mindenegybenblog cikket érvként.
2021. febr. 21. 15:56
 9/14 anonim ***** válasza:
70%

Orvosok között meg megy a zsebbe boríték és azt mondnak róla amit hallani akarsz.. az átlagember úgyse érti az orvosi kifejezéseket.

amíg daganatos megbetegedésben évente többen halnak meg mint csak a covidban.. és amíg nincs betiltva a cigaretta, aminek a füstjében 200 rákkeltő kémiai vegyület van, addig csak a képmutatás megy itt.

2021. febr. 21. 15:59
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Buta alkesz magyarok
2021. febr. 21. 16:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!