A pénz tényleg nem boldogít?
Annyi ilyet látni/olvasni, hogy gazdag emberek depisek, függők lesznek(drog, pia, bármi).
Pl Whitney Houston, Robin Williams, Britneynek is volt egy korszaka mikor nagyon lecsúszott, még gyámság alá is vették talán.
A környezetemben is van egy tehetős pár, mindenük megvan, átlagon bőven felül élnek(budai luxusházban élnek+van kiadva legalább 7 fővárosi ingatlanjuk), mégis folyton marják egymást. A feleség pszichiáterhez jár, gyógyszereket szed.
Sokszor mondom magamban milyen jó lenne nyerni a lottón, de elgondolkodtam, hogy hosszabbtávon tényleg boldogabb lennék? Vagy csak ameddig tart az újdonság varázsa? Mit gondoltok? Tapasztalat?
Soha nem értettem az ilyen élhetetlen balfékeket.
Mert unatkozik a sok gyökér, nincs annyi esze, hogy lefoglalja magát, ha már nem kell dolgozni járni éhbérért.
Amúgy a csórók közt is nagy arányban vannak függők, depressziósok. Csak nekik nincs is lehetőségük élvezni az életet.
A kettes választ mintha én írtam volna.
Nyomorékoskodnak.
Menjen el egy világkörüli túrára, ha nem bír magával.
ez a penz nem boldogit duma komolyan mondom a legnagyobb hulyeseg amit eletemben hallottam... persze lehet szentfazekoskodni, de mindenki tudja hogy sokkal boldogabb lenne ha gazdag lenne es szinte barmit megvehetne amit csak szeretne. sokkal jobb, egyszerubb, kenyelmesebb es igy igen, sokkal BOLDOGABB elete lehetne. a tehetosebb emberek atlagban sokkal boldogbbak mint a szegenyebbek, ami nem is csoda. felreertes ne essek, kevesbe tehetosen is lehet valaki boldog! de gazdagon sokkal nagyobb ra az esely. nyilvan csoron elni nem akkora boldogsag.
tudom hogy le leszek pontozva, de (szerintem) igy van
A pénz nem, de amit veszel belőle?!
Amúgy meg aki gazdag családba született annak nem nagy kunszt hogy van pénze.
Viszont aki szegénységből, pl. egy sikeres vállalkozással hozta össze a vagyonát, az szerintem azért tud boldogítani egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!