A pénz nem boldogít . Mit gondoltok erről ?
Véleményem szerint , aki ezt vallja , annak még soha nem volt annyi pénze , hogy boldoggá tegye . Őszintén vallom, hogy engem boldoggá tesz a pénz, hogy költhetek magamra , esetleg a páromra . Természetesen gyerekünk nincsen, (nem is akarunk )így jóval könnyebb az anyagi biztonság jó oldalát megélni . Mielőtt kiforgatnátok a szavaimat , dolgozó nő vagyok és jól keresek eléggé , illetve a párom is dolgozik és ő is jól keres . Nem vagyok eltartva .
Szóval ti erről mit gondoltok. Boldogít benneteket a pénz vagy sem ?
Köszönöm mindenkinek a válaszát
Nagyon jókat írtatok
(Kivéve az első )
A pénz nem boldogít.Na de,amit megvehetsz rajta! :)
Komolyra fordítva,ez a vesztesek élethazugsága.(Aki nem hiszi,kérdezzen meg egy hajléktalant,vagy csórót,hogy mennyire boldog.)A mondás lényege,hogy ne a pénzt hajszold egész életedben,ne áldozd fel érte az egészségedet,mert hiába vagy gazdag,ha nincs időd/módod élvezni a dolgot. Élj jól,és legyen annyid,ami neked elég.
5o evesen is orokbe fogadhatsz gyereket,ha elotte nem akarod elszurni az eleted te se.
Igazad van.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!