A pénz nem boldogít . Mit gondoltok erről ?
Figyelt kérdés
Véleményem szerint , aki ezt vallja , annak még soha nem volt annyi pénze , hogy boldoggá tegye . Őszintén vallom, hogy engem boldoggá tesz a pénz, hogy költhetek magamra , esetleg a páromra . Természetesen gyerekünk nincsen, (nem is akarunk )így jóval könnyebb az anyagi biztonság jó oldalát megélni . Mielőtt kiforgatnátok a szavaimat , dolgozó nő vagyok és jól keresek eléggé , illetve a párom is dolgozik és ő is jól keres . Nem vagyok eltartva .
Szóval ti erről mit gondoltok. Boldogít benneteket a pénz vagy sem ?
2021. febr. 5. 19:15
11/27 anonim válasza:
maga a pénz nem, mivel csak egy papírfecni, de hogy vehetsz rajta egy csomó mindent. Lakhatás, étel, kényelmes utazás.. vagy éppen szabadság. Az, hogy akkor kelsz fel amikor kialudtad magad, nincs egy főnök ki elszámoltat.. na az már igen is boldoggá tudna engem tenni.
12/27 anonim válasza:
A penz nem cel, eszkoz. Kevesen tudnak banni vele.
Mivel egy zold mezon meztelenul rohangalni sem lehet mar ingyen, a szabadsaghoz is kell penz.
13/27 anonim válasza:
Hogyne boldogitana. Ha most nyernék a lottón nagyon boldog lennék. Tudnék is bánni vele, nem az a típus vagyok aki szórja csak mert sok van. Annyi pénztől szabad lennék. Rengeteg élmény meg szórakozás lenne az életemben. Eleinte nem is dolgoznék, csak ha már meguntam mindent akkor csinálnék valamit. Egy szó mint száz boldogít. Ez egy példa volt csak részemről. Lehet hogy csak papír, de itt ebben a világban mindent lehet vele szinte. és ez a lényeg.
14/27 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy boldogít-e de az biztos, hogy elszomorít ha nincs.
15/27 anonim válasza:
Egy felso kozeposztaly eletszinvonalat elero jovedelem mindenkit boldogga tenne,de az otvenedik par Gucci cipo nem biztos, hogy olyan euforiat okozna,mint az elso.Chistina Onassis a vilag leggazdagabb noje volt,megis ongyilkos lett.Nagyon fontos a penz,de onmagaban az nem eleg a boldogsaghoz.
16/27 anonim válasza:
Szegény 9es jól megkaptad a kritikát. Ráadásul mar előre.
17/27 anonim válasza:
A "pénz nem boldogít" mantrát kizárólag a bunkó, proli, csöves, hajléktalan, pénztelen, életképtelen emberek mondogatják.
18/27 anonim válasza:
Ja és az alkoholisták. 17-es voltam.
19/27 anonim válasza:
Aki ezt a mondást kitalálta, legszívesebben jól elverném egy fapapuccsal.
20/27 anonim válasza:
Ti, akik azt hiszitek, hogy a pénz boldogít, hamis illúzióban éltek. Csak hamis biztonságérzetet ad. Ebből az anyagi körforgásból sosem fogtok kiszakadni ilyen értelemmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!