A pénz boldogit?
Nem, de lehet belőle venni például törpespiccet és az tényleg qrvára boldogít. :D
Viccet félretéve, attól függ szerintem, honnan jön. Engem nem tudna olyan pénz boldoggá tenni, amit erkölcstelen úton szerzek vagy amit valaki más elől használok el. És persze nem váltja ki az emberi kapcsolatokat, a szerelmet és az egészséget sem. De fordítva viszont igaz, hogy ha nincs pénzed, az sokat ront az általános jólléteden... A nincstelenség egy hatalmas teher, de ha elérsz egy átlagos életszínvonalat (legalábbis én), onnantól már nem kapaszkodsz úgy a pénzbe.
Nem, de kivon az életedből olyan tényezőket amik boldogtalanná tennének.
Szóval itt nem arra gondolok, hogy 60 milliós Tesla Model X-et veszel és már boldog vagy.
Hanem mondjuk ha maximálisan megtudsz engedni egy csak Suzuki Vitarát, minden fenntartási költséggel.
Akkor óriási szinten megnöveli az életszinvonaladat, hogy többé nem kell mondjuk vonatoznod és hogy onnantól kezdve bárhová elmehetsz, bármikor.
Szóval egy biztos anyagi háttér bizonyos szintig megoldja azokat a problémákat, amik amúgy gondokat okoznának és potenciálisan elvenné a boldogságod.
Én örülök,hogy van pénzem
A pénzből vettem házat
Vettem autót
Megszerveztem az esküvőt,megvettem magamnak az esküvői ruhát
Minden évben el tudunk menni nyaralni
Van kiskutyánk
Szóval igen boldog vagyok mert ha nem lenne pénz nem lennének ezek a dolgok
Nem a pénz boldogít, hanem az amit veszek rajta,de a pénz nagyban befolyásolja ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!